4-daagse online training

Boost je business met woorden die werken

Deze 4–daagse online training is speciaal voor jou als je jouw conversie wil verhogen, je alles in-en outs over ChatGPT wilt krijgen om je teksten te verbeteren. Ik deel met jouw mijn unieke ideale klant formule.

Wil jij een bewezen tekst formules en prompts die je meer verkopen opleveren?

Ben je een ondernemer die een hoog-converterende verkooppagina nodig heeft die echt werkt in het huidige online marketingklimaat?

Ben je die creatieve ondernemer met een bruisende spirit,  maar heb je (nog) geen duizenden dollars om aan een copywriter te besteden? 

Meld je dan aan voor de 4-daagse korte training: Boost je business met woorden die werken!

In dit stap-voor-stap videoprogramma leert Susan hoe je converterende teksten schrijft met behulp van ChatGPT waarmee ik al tientallen bedrijven heb geholpen om teksten te schrijven die verkopen. 

Dit is wat je gaat leren

DAG #1

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

DAG #2

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

DAG #3

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

DAG #4

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Weke kansen laat jij nog liggen?

Waar je nu misschien nog een voorsprong hebt omdat je best een leuk riedeltje kunt schrijven … 

Is straks voorbij! (Dan schrijft iedereen fantastische content.)

Nu vraag jij je misschien af: meedoen met deze revolutionaire trend, of ga ik blijven toekijken terwijl anderen sneller groeien en mij voorbij rennen? Zelfs ik, als copywriter, was aanvankelijk bang dat AI het einde van mijn bedrijf zou betekenen. Echter, het tegendeel is waar gebleken. Oeff… 

Met behulp van AI kan ik nu teksten schrijven die ik zelf nooit had kunnen bedenken. Met de juiste input en ‘prompts’ schrijft AI briljante riedeltjes tekst.

Mijn schrijftijd? Gehalveerd! De teksten die ik schrijf? Leuker, beter en gecontroleerd door de Copy-Masters van deze wereld, hoe gaaf is dat!? 

Ik geloof erin dat achterover leunen als ondernemer geen optie is. Iedereen is nu aan het leren en ontdekken, en jij kunt daarbij zijn. Nu in de trein stappen is makkelijker dan wachten totdat iedereen alles heeft uitgevogeld en jij achter de feiten aanholt.

 

In slecht 4 dagen naar converterende teksten

Van 16-19 oktober a.s. organiseer de 4-daagse: Boost je business met woorden die werken, een korte cursus die je helpt je (bestaande)teksten nog verder te verbeteren. Ik wil je uitnodigen om mee te doen. Je weet al hoe waardevol AI kan zijn, en dit is je kans om die kennis te verdiepen.

Dit is wat we gaan doen: 

 • We maken een gedetailleerd overzicht van je ideale klant, zo eentje die je nog nooit hebt gehad! 
 • Ik laat je zien hoe jij je bestaande teksten laat controleren en verbeteren door de beste copywriters van de wereld (no-joke!) 
 • Je krijgt van mij de prompt hoe je een heldere boodschap uit Chat GPT tovert. 
 • Copywriting tips en breinweetjes waarmee je van elke tekst een magneet maakt.
 • Laat je lezers voelen wat de waarde is van jouw diensten en de resultaten die ze er mee kunnen halen. Ik laat je zien hoe je dit eenvoudig toepast

 • En …  (ik vind dit echt mindblowing… ) Ik deel met je de 5 emoties die niet in je tekst mogen ontbreken om je de kassa laten rinkelen (ka-chinggg!)
 • Elke dag (16,17,18 en 19 oktober a.s.) is er een live zoom tussen 09:00 – 10:00. Ik respecteer jullie tijd, dus tot uiterlijk 10 uur. 
 • Je krijgt toegang tot de exclusieve privé Facebookgroep waar je kunt connecten met andere ambitieuze ondernemers zoals jij. 
 • Persoonlijke feedback op je teksten van mij tijdens deze dagen en ver daarna en wel tot 27 oktober! Dus heb je nog even tijd nodig … no worries ik ben er nog even om je feedback te geven.  
 • De opnames via ZOOM zijn een jaar lang toegankelijk, ik plaats deze samen met de opdrachten in mijn online omgeving waar je toegang tot krijgt. 
 • Als je op vakantie bent of gaat, geen probleem. Het is live online dus je kunt het overal volgen. Ook vanaf je trekvogel verblijf of je resort op Ibiza. 😉

Susan is duidelijk, to the point en big-picture thinker

Astrid van der Laan - Braveryathome.nl

Hi, ik ben Susan!

De creatieve content die AI mij teruggeeft is inspirerend, soms lachwekkend, maar zet mijn creatieve brein op scherp.

Met de inspiratie die ik terugkrijg, gecombineerd met mijn copywriting skills, consumentenpsychologie en emoties, schrijf ik niet alleen waanzinnige teksten, maar ben ik ook nog eens veel sneller klaar en houd ik meer tijd over voor mijn gezin.

Als conversie copywriter  en woordexpert keer ik de hersenen van jouw ideale klant binnenstebuiten. Ik ben dol op consumentenpsychologie en de werking van het brein en ontrafel zo hun geheimen.

Het gebruik van AI maakt mijn werk beslist een stuk eenvoudiger, sneller en leuker! 

Ik gun elke ondernemer gave content, tijdsbesparing en veeeeel minder frustratie.

Voor wie is deze 4-daagse Copy Revolution?

Ben jij vastberaden om alles uit jezelf en je bedrijf te halen? Je begrijpt dat het belangrijk is om kwalitatief goede en onderscheidende content te produceren om je bereik en impact te vergroten. Dan is deze online 4-daagse speciaal voor jou.

Wat levert het je op:

Ben je klaar met je 13-in-dozijn content?

Wil jij jezelf heel veel tijd besparen, ben je klaar met middelmatige content creëren en wil je niet achterblijven op de concurrentie? Pak dan nu de kans en neem deel voor (sorry, het is echt een no-brainer bedrag) aan de 4-daagse COPY Revolution  voor maar 97 euro!

In de 4-daagse Copy Revolution van Susan ontdek je niet alleen waar goede teksten aan moeten voldoen, maar krijg je ook meteen praktische tips om dit in de praktijk te brengen. Susan is duidelijk, concreet en voorziet in handige voorbeeldzinnen waar je direct mee aan de slag kunt. Haar eerlijkheid maakt het extra behulpzaam. Eén van de belangrijkste inzichten was, dat het stellen van goede vragen aan Chat GPT waardevolle informatie oplevert zonder mijn autonomie te verliezen. Ongelofelijk wat er allemaal mogelijk is. Susan laat het meteen zien, zodat je ook echt een voorbeeld hebt, zonder technische kennis! Ik heb er vertrouwen in, dat ik met behulp van alle tips zelf in staat ben om betere teksten te schrijven, zonder dat me dit enorm veel tijd en energie kost. Het heeft mij afgelopen dagen enorm veel nieuwe inspiratie gegeven en daardoor heb ik (voor het eerst) echt zin om met mijn teksten aan de gang te gaan. Nu heb ik een waardevol stappenplan! Kortom, ik raad de 5-daagse Copy Revolution van Susan zeker aan. Met deze (kleine) investering krijg je zeker waar voor je geld! Door de werkboeken en de opnames in de online omgeving kun je het nog eens terug lezen of kijken. Het heeft me echt geholpen om overtuigende teksten te schrijven. Dankjewel, Susan! .
Marije Krajenbrink
Tijdens de 4-daagse werd helder gedemonstreerd hoe ChatGPT werkt, waar de meerwaarde zit en ook waar je moet oppassen voor valkuilen. Het begon allemaal met een terugkeer naar de basis, met de focus op mijn ideale klant. Die 5-daagse cursus bleek echter veel breder dan alleen het gebruik van ChatGPT; het bracht me terug naar de essentie om van daaruit verder te bouwen. Dat maakte de 5-daagse ontzettend waardevol. Het meest waardevolle resultaat voor mij was toch het terugkeren naar de basis om vandaar uit mijn schrijfvaardigheden verder te ontwikkelen. Daarnaast leerde ik hoe ik ChatGPT optimaal kon benutten om informatie te verzamelen en toe te passen in mijn teksten. Ook kreeg ik handvatten om teksten met andere prompts te verbeteren. Susan is zonder twijfel duidelijk, to-the-point en heeft het vermogen om het grotere plaatje te zien, waardoor ze passende teksten en kernboodschappen kan creëren. In de praktijk heeft deze 5-daagse mij geholpen om mijn social media-teksten te verbeteren, ben ik begonnen met het beschrijven van mijn ideale klant en heb ik de eerste stappen gezet om mijn website-teksten te verbeteren. Bovendien gebruik ik ChatGPT nu op een veel effectievere manier. 
Astrid van der Laan
Bravery at Home

PS

Word een woordexpert met behulp van AI!

Waarschijnlijk loopt je bedrijf al goed en zit je deep down van binnen helemaal niet te wachten op verandering. En dat begrijp ik als geen ander, we zijn al druk zat. Echter, 4 uurtjes investeren is 50% in je toekomstige schrijftijd halveren. 

Maak gebruik van deze grandioze tool om kwalitatief betere en onderscheidende teksten te schrijven in jouw eigen-wijze tone of voice en met je eigen energie. 

Waarom wachten en achter de feiten aanhollen en straks links en rechts te worden ingehaald door je concullega’s.  

Deze 4-daagse zorgt voor een complete copy revolution in jouw bedrijf – gegarandeerd!

Suus, ik weet genoeg. Ik meld me meteen aan!

Belangrijk om te weten

Op 16,17,18 en 19 oktober geef ik een online ZOOM tussen 09:00 – 10:00 uur.

Je krijgt mij van mij een prompt (opdracht voor chat GPT om je teksten te verbeteren) 

En heel veel andere copywriting tips om je teksten kwalitatief te verbeteren. 

De opnames blijven een jaar lang voor je toegankelijk in de online omgeving. 

Nee, zeker niet! Deze online 4-daagse is voor de ondernemers die van ChatGPT hebben gehoord, maar het nog niet serieus inzetten voor hun bedrijf. 

Ben je starter met ChatGPT of heb je al zitten rammelen op ChatGPT je bent beide welkom. 

Alhoewel er veel AI tools zijn werk ik met ChatGPT, deze is gratis en voor iedereen toegankelijk.

Gelukkig, ik ook niet! ChatGPT is een chatbot en hiervoor heb je geen technische kennis nodig. Het enige wat je nodig hebt is een account.

Nee, helaas neem ik SEO niet mee in deze Masterclass. Deze Masterclass is vooral gericht om je inzichten te geven hoe je overtuigende content schrijf in je eigen tone of voice en hoe ChatGPT slim inzet en  je creatieve brein activeert. 

Ik laat je zien hoe je ChatGPT gebruikt als inspiratiebron voor jouw content. Als ondernemer moet je niet willen dat je een copy-paste wordt van ChatGPT. Jouw eigen unieke tone of voice kan niet door ChatGPT worden overgenomen.

 

Je hebt 1 jaar toegang tot de online 4-daagse inclusief de video’s en werkboeken.