4-daagse 16-19 oktober 2023

Copy Revolution: Doorbreekt barrières. Schrijf mindblowing content met ChatGPT

Deze 4– daagse is speciaal voor jou als je jouw teksten superaantrekkelijk, spannend, opwindend, prikkelend en onweerstaanbaar wilt maken met jouw eigen-wijze schrijfstem en Chat GPT.

Leer van de beste AI- copywriter +

We voegen Jouw Tone of Voice toe +

We gieten jouw teksten in ChatGPT =

COPY REVOLUTION! 💥

Lig jij nog te snurken?

Het is ongekend hoe AI het bedrijfsleven binnen dendert. 

Waar je nu misschien nog een voorsprong hebt omdat je best een leuk riedeltje kunt schrijven … 

Is straks voorbij! (Dan schrijft iedereen fantastische content.)

Nu vraag jij je misschien af: meedoen met deze revolutionaire trend, of ga ik blijven toekijken terwijl anderen sneller groeien en mij voorbij rennen? Zelfs ik, als copywriter, was aanvankelijk bang dat AI het einde van mijn bedrijf zou betekenen. Echter, het tegendeel is waar gebleken. Oeff… 

Met behulp van AI kan ik nu teksten schrijven die ik zelf nooit had kunnen bedenken. Met de juiste input en ‘prompts’ schrijft AI briljante riedeltjes tekst.

Mijn schrijftijd? Gehalveerd! De teksten die ik schrijf? Leuker, beter en gecontroleerd door de Copy-Masters van deze wereld, hoe gaaf is dat!? 

Ik geloof erin dat achterover leunen als ondernemer geen optie is. Iedereen is nu aan het leren en ontdekken, en jij kunt daarbij zijn. Nu in de trein stappen is makkelijker dan wachten totdat iedereen alles heeft uitgevogeld en jij achter de feiten aanholt.

 

Stop met het verspillen van je kostbare tijd aan zozo content

Hoe zou het zijn: 

4- daagse Copy Revolution 💥

Van 16-19 oktober a.s. organiseer ik een vierdaagse cursus die je helpt je teksten nog verder te verbeteren. Ik wil je uitnodigen om mee te doen. Je weet al hoe waardevol AI kan zijn, en dit is je kans om die kennis te verdiepen.

Dit is wat we gaan doen: 

  • We maken een gedetailleerd overzicht van je ideale klant, zo eentje die je nog nooit hebt gehad! 
  • Ik laat je zien hoe jij je bestaande teksten laat controleren en verbeteren door de beste copywriters van de wereld (no-joke!) 
  • Je krijgt van mij de prompt hoe je een heldere boodschap uit Chat GPT tovert. 
  • Copywriting tips en breinweetjes waarmee je van elke tekst een magneet maakt. 
  • En …  (ik vind dit echt mindblowing… ) Ik deel met je de 5 emoties die niet in je tekst mogen ontbreken om je de kassa laten rinkelen (ka-chinggg!)
  • Elke dag (16,17,18 en 19 oktober a.s.) is er een live zoom tussen 09:00 – 10:00. Ik respecteer jullie tijd, dus tot uiterlijk 10 uur. 
  • Je krijgt toegang tot de exclusieve privé Facebookgroep waar je kunt connecten met andere ambitieuze ondernemers zoals jij. 
  • Persoonlijke feedback op je teksten van mij tijdens deze dagen en ver daarna en wel tot 27 oktober! Dus heb je nog even tijd nodig … no worries ik ben er nog even om je feedback te geven.  
  • De opnames via ZOOM zijn een jaar lang toegankelijk, ik plaats deze samen met de opdrachten in mijn online omgeving waar je toegang tot krijgt. 
  • Als je op vakantie bent of gaat, geen probleem. Het is live online dus je kunt het overal volgen. Ook vanaf je trekvogel verblijf of je resort op Ibiza. 😉

Maar dat is nog niet alles! Ik ga je de vijf stappen onthullen die nodig zijn om mensen een volmondig “ja” te laten zeggen tegen jouw aanbod.

Susan is duidelijk, to the point en big-picture thinker

Astrid van der Laan - Braveryathome.nl

Hi, ik ben Susan!

De creatieve content die AI mij teruggeeft is inspirerend, soms lachwekkend, maar zet mijn creatieve brein op scherp.

Met de inspiratie die ik terugkrijg, gecombineerd met mijn copywriting skills, consumentenpsychologie en emoties, schrijf ik niet alleen waanzinnige teksten, maar ben ik ook nog eens veel sneller klaar en houd ik meer tijd over voor mijn gezin.

Als conversie copywriter  keer ik de hersenen van jouw ideale klant binnenstebuiten. Ik ben dol op consumentenpsychologie en de werking van het brein 🧠en ontrafel zo hun geheimen.

Het gebruik van AI maakt mijn werk beslist een stuk eenvoudiger, sneller en leuker! 

Ik gun elke ondernemer gave content, tijdsbesparing en veeeeel minder frustratie.

Voor wie is deze 4-daagse Copy Revolution?

Ben jij vastberaden om alles uit jezelf en je bedrijf te halen? Je begrijpt dat het belangrijk is om kwalitatief goede en onderscheidende content te produceren om je bereik en impact te vergroten. Dan is deze 4-daagse speciaal voor jou.

Wat levert het je op:

Ben je klaar met je 13-in-dozijn content?

Wil jij jezelf heel veel tijd besparen, ben je klaar met middelmatige content creëren en wil je niet achterblijven op de concurrentie? Pak dan nu de kans en neem deel voor (sorry, het is echt een no-brainer bedrag) aan de 4-daagse COPY Revolution voor maar 97 euro!

PS

Word een copywriting-ster met behulp van AI!

Waarschijnlijk loopt je bedrijf al goed en zit je deep down van binnen helemaal niet te wachten op verandering. En dat begrijp ik als geen ander, we zijn al druk zat. Echter, 4 uurtjes investeren is 50% in je toekomstige schrijftijd halveren. 

Maak gebruik van deze grandioze tool om kwalitatief betere en onderscheidende teksten te schrijven in jouw eigen-wijze tone of voice en met je eigen energie. 

Waarom wachten en achter de feiten aanhollen en straks links en rechts te worden ingehaald door je concullega’s.  

Deze 4-daagse zorgt voor een complete copy revolution in jouw bedrijf – gegarandeerd!

Suus, ik weet genoeg. Ik meld me meteen aan!

Belangrijk om te weten

Op 16,17,18 en 19 oktober geef ik een online ZOOM tussen 09:00 – 10:00 uur.

Je krijgt mij van mij een prompt (opdracht voor chat GPT om je teksten te verbeteren) 

En heel veel andere copywriting tips om je teksten kwalitatief te verbeteren. 

De opnames blijven een jaar lang voor je toegankelijk in de online omgeving. 

Vragen stellen je teksten uploaden kan via de Facebook groep, ik blijf t/m 27 oktober actief in de groep, dus ben je wat later met je input – no worries! 

Nee, zeker niet! Deze Masterclass is voor de ondernemers die van ChatGPT hebben gehoord, maar het nog niet serieus inzetten voor hun bedrijf. 

Een account aangemaakt hebben voordat je komt is wel fijn. 

Ben je starter met ChatGPT of heb je al zitten rammelen op ChatGPT je bent beide welkom. 

Alhoewel er veel AI tools zijn werk ik met ChatGPT, deze is gratis en voor iedereen toegankelijk.

Ik laat je zien hoe je ChatGPT inzet om jouw creatieve brein te activeren. De input die je geeft is jouw eigen kennis.

Gelukkig, ik ook niet! ChatGPT is een chatbot en hiervoor heb je geen technische kennis nodig. Het enige wat je nodig hebt is een account.

Nee, helaas neem ik SEO niet mee in deze Masterclass. Deze Masterclass is vooral gericht om je inzichten te geven hoe je overtuigende content schrijf in je eigen tone of voice en hoe ChatGPT slim inzet en  je creatieve brein activeert. 

Ik laat je zien hoe je ChatGPT gebruikt als inspiratiebron voor jouw content. Als ondernemer moet je niet willen dat je een copy-paste wordt van ChatGPT. Jouw eigen unieke tone of voice kan niet door ChatGPT worden overgenomen.