4-daagse schrijf cursus met ChatGPT

Boost je business met woorden die werken

Deze 4-daagse is speciaal voor jou als je je conversie wilt verhogen en alle ins en outs van ChatGPT wilt leren om je teksten te verbeteren. En ik deel mijn unieke ideale klantformule met jou.

Stap jij in of blijf je achter?

Het is ongekend hoe AI het bedrijfsleven binnen dendert, je kunt er als ondernemer niet meer omheen!

Waar je nu misschien nog een voorsprong hebt omdat je best een leuk riedeltje kunt schrijven … Is straks voorbij! (Dan schrijft iedereen fantastische content.)

Nu vraag jij je misschien af: meedoen met deze revolutionaire trend, of blijf ik toekijken terwijl anderen sneller groeien en mij voorbij rennen?

Ik geloof erin dat achterover leunen als ondernemer geen optie is. 

Iedereen is nu AI/ChatGPT aan het leren en ontdekken, en jij kunt daarbij zijn! 

Nu in de trein stappen is makkelijker dan wachten totdat iedereen alles heeft uitgevogeld en jij achter de feiten aanholt. 

Stel je voor ...

Na deze 4-daagse hoef jij je hier geen zorgen meer over te maken. 

Dit is wat je krijgt en leert in 4 dagen

De 4-daagse: Boost je business met woorden die werken, is een korte cursus die je helpt je (bestaande)teksten nog verder te verbeteren. Ik wil je uitnodigen om mee te doen. Je weet al hoe waardevol AI kan zijn, en dit is je kans om die kennis te verdiepen.

Dit is wat je leert en krijgt:  

 • Ideale klant formule, 10 doortastende vragen om voor eens en altijd je ideale klant glashelder te krijgen.
 • 10 mindblowing prompts om je bestaande teksten sterk te verbeteren, zodat ze beter verkopen. 
 • Je krijgt money-making schrijftips en slimme breinweetjes om je lezers in beweging te krijgen. 
 • Hoe je in 7 stappen de waardebeleving van jouw aanbod verhoogt, zodat je meer verkoopt. 
 • De 5 onmisbare emoties die je teksten moeten bevatten om de kassa te laten rinkelen – ka-chinggg!
 • Wat het grootste probleem bij ondernemers waarom je conversies achterblijven. 
 • Waarom je lezers afhaken en hoe je dit kunt omkeren.
 • Een bewezen formule om in 7 stappen een verkooptekst te schrijven. 
 • Meer dan 40 ChatGPT-tone of voices om unieke content te creëren die opvalt.
 • Brand Blueprints Prompts voor een messcherpe kernboodschap.
 • Dagelijkse werkboeken als waardevol naslagwerk om TOPcontent te produceren. 
 • Toegang tot de Facebook community voor al je vragen en je netwerk uit te breiden.

Susan is duidelijk, to the point en big-picture thinker

Astrid van der Laan - Braveryathome.nl

Voor wie is deze 4-daagse?

Hi, ik ben Susan!

De creatieve content die AI mij teruggeeft is inspirerend, soms lachwekkend, maar zet mijn creatieve brein op scherp.

Met de inspiratie die ik terugkrijg, gecombineerd met mijn copywriting skills, consumentenpsychologie en emoties, schrijf ik niet alleen waanzinnige teksten, maar ben ik ook nog eens veel sneller klaar. 

Als conversie copywriter  en woordexpert keer ik de hersenen van jouw ideale klant binnenstebuiten. Ik ben dol op consumentenpsychologie en de werking van het brein en ontrafel zo hun geheimen. 

Sinds AI het bedrijfsleven is binnen gedenderd, ben ik als een echte nerd volledig in de wereld van ChatGPT gedoken. Ik heb me deze technologie eigen gemaakt en deel mijn opgedane kennis en ervaringen regelmatig op het podium. 

Het gebruik van AI maakt mijn werk beslist een stuk eenvoudiger, sneller en leuker! Ik gun elke ondernemer gave content, tijdsbesparing en veeeeel minder frustratie.

Wat levert het je op:

Ben je klaar met je 13-in-dozijn content en wil je optimaal gebruik maken van Chat GPT?

Wil jij jezelf veel tijd besparen, ben je klaar met middelmatige content creëren en wil je niet achterblijven op de concurrentie? Pak dan nu de kans en neem deel aan de 4-daagse voor maar 37 euro!

Ik heb besloten om de prijs van deze 4-daagse op slechts 37 euro te zetten.

Simpelweg omdat ik niet wil dat je deze kans aan je voorbij laat gaan, en wat is een betere manier om het nieuwe jaar te beginnen met teksten waarmee je nog meer mensen kunt helpen. Het is niet zomaar een aanbieding; het is een kans om jezelf te transformeren en je bedrijf te laten groeien. Deze actie is tijdelijk en kan elk moment vervallen.

Mijn missie is om jou te helpen impact te maken met onderscheidende teksten

Meld je vandaag nog aan

Krijg direct toegang tot de opnames en werkboeken

Schrijf onweerstaanbare content en verbeter je teksten

Plus je krijgt 3 extra bonussen!

Je krijgt direct toegang tot de bonussen bij je aanmelding

200+ powerwoorden om je teksten te transformeren

50+ hypnotiserende zinnen om je lezers te vangen

25 prompts om je bedrijf te laten groeien en je content te upgraden

Enthousiaste reacties van vorige deelnemers

In de 4-daagse Copy Revolution van Susan ontdek je niet alleen waar goede teksten aan moeten voldoen, maar krijg je ook meteen praktische tips om dit in de praktijk te brengen. Susan is duidelijk, concreet en voorziet in handige voorbeeldzinnen waar je direct mee aan de slag kunt. Haar eerlijkheid maakt het extra behulpzaam. Eén van de belangrijkste inzichten was, dat het stellen van goede vragen aan Chat GPT waardevolle informatie oplevert zonder mijn autonomie te verliezen. Ongelofelijk wat er allemaal mogelijk is. Susan laat het meteen zien, zodat je ook echt een voorbeeld hebt, zonder technische kennis! Ik heb er vertrouwen in, dat ik met behulp van alle tips zelf in staat ben om betere teksten te schrijven, zonder dat me dit enorm veel tijd en energie kost. Het heeft mij afgelopen dagen enorm veel nieuwe inspiratie gegeven en daardoor heb ik (voor het eerst) echt zin om met mijn teksten aan de gang te gaan. Nu heb ik een waardevol stappenplan! Kortom, ik raad de 4-daagse Copy Revolution van Susan zeker aan. Met deze (kleine) investering krijg je zeker waar voor je geld! Door de werkboeken en de opnames in de online omgeving kun je het nog eens terug lezen of kijken. Het heeft me echt geholpen om overtuigende teksten te schrijven. Dankjewel, Susan! .
Marije Krajenbrink
Tijdens de 4-daagse werd helder gedemonstreerd hoe ChatGPT werkt, waar de meerwaarde zit en ook waar je moet oppassen voor valkuilen. Het begon allemaal met een terugkeer naar de basis, met de focus op mijn ideale klant. Die 4-daagse cursus bleek echter veel breder dan alleen het gebruik van ChatGPT; het bracht me terug naar de essentie om van daaruit verder te bouwen. Dat maakte de 4-daagse ontzettend waardevol. Het meest waardevolle resultaat voor mij was toch het terugkeren naar de basis om vandaar uit mijn schrijfvaardigheden verder te ontwikkelen. Daarnaast leerde ik hoe ik ChatGPT optimaal kon benutten om informatie te verzamelen en toe te passen in mijn teksten. Ook kreeg ik handvatten om teksten met andere prompts te verbeteren. Susan is zonder twijfel duidelijk, to-the-point en heeft het vermogen om het grotere plaatje te zien, waardoor ze passende teksten en kernboodschappen kan creëren. In de praktijk heeft deze 4-daagse mij geholpen om mijn social media-teksten te verbeteren, ben ik begonnen met het beschrijven van mijn ideale klant en heb ik de eerste stappen gezet om mijn website-teksten te verbeteren. Bovendien gebruik ik ChatGPT nu op een veel effectievere manier. 
Astrid van der Laan
Bravery at Home
Ik hoorde Susan voor het eerst in een podcast en toen dacht ik direct daar moet ik iets mee. Dat past 100% bij mij. Mijn website moest beter en daar was ik al mee begonnen maar ja, je schrijfstijl verandert niet. Dus dit kwam precies op het goede moment. De training zet gewoon even alles op een rijtje met wat potentiële klanten triggert en daarnaast fantastische ChatGPT prompts die zorgen voor prima teksten. Ik heb dit deels al gedaan voor de start van de training en ik zie nu al dat mijn SEO score gestegen is, het aantal zoekwoorden hoger is en het aantal bezoeken op de website stijgt. Ik ben er blij mee!
Frank van Africa Wildlife Safaris
Mijn website teksten komen nu zoveel beter binnen en zijn echt sterker geworden. Ik ben er super blij mee want ik verwacht hier veel meer succes mee te krijgen. Daarnaast kan ik nu ineens teksten veel beter beoordelen op hun kracht en zie ik duidelijker wat ze nodig hebben om te overtuigen. Voorheen dacht ik dat ik dit al redelijk goed kon, maar als ik nu oude teksten terugzie dan valt er nog veel in te halen. dit te volgen. Ik vind dat elke ondernemer dit nodig heeft.
download
Francis Liesting
Doelstreffende websites
Wat een leuke vierdaagse. Het heeft me nieuwe mogelijkheden gegeven om meer vertrouwen te krijgen in het schrijven van mijn teksten op de website en social media. Ik vind dat je veel waarde levert, ondanks dat ik er niet live bij kon zijn. Om het in een paar dagen op te pakken was wat heftig maar ondanks dat hen ik er super blij mee.
arvid
Arvid de Windt
Motiverende Businessmentor

PS

Ik snap het helemaal als je je afvraagt of ChatGPT de missing link is in jouw content creatieproces. Misschien twijfel je of het echt de oplossing kan zijn om die vervelende schrijfblokkades te doorbreken?

Geen zorgen, ik neem je stap voor stap mee door mijn unieke methode die ervoor zorgt dat je teksten creëert waar je niet alleen blij mee bent, die niet 13 in een dozijn zijn, maar die ook je lezer raken.

Belangrijk om te weten

Je krijgt direct toegang tot de online omgeving en kunt meteen starten. 

 

Er zijn opnames die je op je eigen tempo kunt bekijken. Binge-watch alles in één keer of neem de tijd om het rustig te absorberen – jij bepaalt wat het beste voor jou werkt!

Je hebt 1 jaar toegang tot de online omgeving, tijd voldoende! 

Deze korte cursus is voor de ondernemers die wel gebruik maken van ChatGTP maar niet tevreden zijn over de output. Ben je beginner, geen probleem ik heb een korte instructie video in de online omgeving zitten die je wegwijs maakt in ChatGPT. 

Ik laat je zien hoe je ChatGPT gebruikt als inspiratiebron voor jouw content. Als ondernemer moet je niet willen dat je een copy-paste wordt van ChatGPT. Jouw eigen unieke tone of voice kan niet door ChatGPT worden overgenomen.