Programma aanbod

Ontdek op deze pagina mijn exclusieve aanbod, speciaal ontwikkeld om je de tools te geven die je nodig hebt om echt uit te blinken.  

Mijn aanbod zorgt ervoor dat je ontdekt wat jou uniek maakt, waarom je doet wat je doet, wie je doelgroep is. En alles wat nog meer nodig is om je bedrijfsboodschap kristalhelder te krijgen met de juiste overtuigende woorden. Zodat je op een andere manier communiceert, minder vaag en met minder ruis. Hierdoor word je direct begrepen, wat leidt tot meer succes.

Susan

Let's KICK your copy in the right direction

Ben je klaar om jouw copywriting skills te transformeren van ‘zo-zo’ naar ‘absoluut onweerstaanbaar’? Sluit je dan nu aan bij Copy Hero’s Membership. Maandelijks neem ik je mee in diverse thema’s om je copywriting skills te verbeteren, omdat jij weet dat goede copy de sleutel is tot jouw succes.

Investering 77 euro per maand ex btw 

Co-working Mondays

Deelname aan de Co-Working Mondays is een exclusief lidmaatschap voor ambitieuze en creatieve ondernemers. Als je klaar bent voor meer focus in je bedrijf, je netwerk uit te breiden en elke maand met een plan naar huis wilt om meer omzet te draaien – dan hoor je hier thuis.

Membership: 79 euro per maand 

X-factor

Voel jij je soms onzichtbaar in de drukte, niet in staat om precies te pinpointen wat jou drijft, jouw magische X-factor, of simpelweg hoe je jezelf onderscheidt?

Je bent een expert in je vakgebied, maar je potentiële klanten hebben nog niet door dat jij precies bent wat ze nodig hebben. 

Meld je dan aan voor de live dag: Ontdek jouw Magische X-factor

Content Groei Accellerator

Voor slechts €120 per maand ontbrand je je contentcreatie met live contentdagen, een online academie vol tools, en maandelijkse co-working sessies. Plus, je benut AI-tools en netwerkmogelijkheden om je zichtbaarheid op sociale media organisch te boosten.

Investering 120 euro per maand ex btw 

verkooppagina schrijven

Leer de exacte stappen voor het schrijven van een winstgevende verkooppagina – in slecht 2 dagen

Investering 775 euro ex btw 

Copy Revolution

Het 6 maanden programma Copy Revolution biedt veelzijdige creatieve ondernemers praktische hulpmiddelen en technieken om hun gedachten te ordenen en een duidelijke, overtuigende en sprekende boodschap te creëren die buitengewoon goed aanslaat bij hun ideale klant. En dat is niet alles: dit programma zit vol met live dagen, waardoor je de unieke kans krijgt om direct feedback en begeleiding te krijgen door je woorden en spreken te veranderen, zodat je meer en betere klanten aantrekt. 

Investering 2500 euro ex btw 

Spot On!

Zin om je bedrijf een frisse nieuwe draai te geven met content die écht converteert? Overweeg dan om samen te werken voor de lange termijn, waarbij ik je bedrijf van binnen en buiten leer kennen om de allerbeste content voor jou te schrijven. Als je jouw merk wilt herpositioneren met overtuigende en converterende communicatie door een copywriting expert, dit is je kans … 

Investering 9000 euro ex btw