7 juni live dag vianen

Ontdek wat jouw X factor: Laat geen misverstand bestaan over wat jou onderscheidt!

Ben jij die veelzijdige ondernemer die het lastig vindt om woorden te geven aan jouw (innerlijke) boodschap?

Als gepassioneerde ondernemer heb je goud in handen, maar voelt het soms alsof je verdwaald bent in dichte mist, ongezien door je ideale klant? Je hebt ontzettend veel te bieden, maar het lijkt alsof niemand dat opmerkt. Hierdoor blijf je onopgemerkt en lopen potentiële klanten je voorbij, zonder te begrijpen wat jou zo uniek maakt.

Mijn doorbraak moment

Ik snapte het helemaal toen ik zelf in die schoenen stond. Na veel gepieker en gepruts heb ik de sleutel gevonden: AI + intuïtie is mijn geheim om razendsnel bij jou je X factor naar de oppervlakte te krijgen. 

Het is een combinatie van deep dive en slimme AI-tools zoals ChatGPT om samen die verborgen schatten in je verhaal bloot te leggen. Zo krijgen we  jouw unieke waarde haarscherp naar boven. 

Stel je voor dat je eindelijk:

  • Kristalhelder kunt uitleggen wat jou bijzonder maakt: Weg met die vage praatjes, tijd voor een boodschap die staat als een huis en die jouw ideale klant raakt.
  • Meer zichtbaarheid en aantrekking genereert: Als je precies vertelt wat jou uniek maakt, trek je de juiste mensen aan die staan te springen om met jou te werken.
  • Je klantenkring en omzet ziet groeien: Eens jouw aanbod duidelijk is, zullen klanten sneller ja zeggen.

Ontdek jouw X factor

7 juni a.s.

Reserveer je plek via onderstaande button.

Ontvang na inschrijving een bevestiging per mail.

Ontdek wat jou X factor is maakt en onderscheidt in jou branche

Jouw investering 67 euro excl. btw