4-daagse GRATIS AI/ChatGPT training 13,14,15 & 16 mei 2024

Boost je business met woorden die werken

Moe van saaie en voorspelbare robotachtige AI content?

Wow, AI stormt het bedrijfsleven binnen en er is geen ontkomen meer aan!

Maar even tussen ons: de teksten die het produceert voor jouw content, je website of andere projecten zijn meestal erg teleurstellend.

En wat krijg je dan? Jij blijft zwoegen, verspilt bergen met tijd, voelt je totaal overweldigd door al die teksten en raakt verstrikt in een wirwar van wat je nu wèl of niet moet vertellen.

Super frustrerend, toch?

Hoe ga je nog teksten uit AI halen die jouw boodschap kristalhelder weergeeft  en niet in de generieke ‘robotcopy’ die overal lijkt op te duiken? (zo borrrriinnggg!)

Stop met het verspillen van je kostbare tijd ...

Ik heb me anderhalf jaar lang ondergedompeld in de wondere wereld van AI. Ik had soms geen flauw idee van waar te starten, het was een rollercoaster van trial and error opnieuw proberen en leren ‘prompten’. 

Na een jaar van sleutelen en prutsen, heb ik niet alleen mijn eigen schrijfkunsten opgepimpt, maar ook andere ondernemers geholpen teksten met een WOW-factor te schrijven. 

Ik heb deze 4-daagse training speciaal ontwikkeld om jou te leren hoe je de AI/ChatGTP gebruikt om je teksten onweerstaanbaar te maken en je schrijfskills te verbeteren. 

 

Hi, ik ben Susan!

Ik ben ervan overtuigd dat als je de kunst van de juiste prompts onder de knie hebt, helder hebt wie jouw ideale klant is en precies weet welke woorden je wel en niet gebruikt, je een boodschap kunt formuleren die niet alleen het hart raakt, maar ook wordt begrepen. 

En ja, dat levert je klanten op – dat is wat ik je wil leren.

Inmiddels heb ik al honderden ondernemers geholpen om AI/ChatGPT in te zetten voor teksten die echt verbinden en beter converteren, en word ik regelmatig gevraagd om mijn visie en methodes te delen op diverse podia.

Ik heb gewerkt voor bekende namen zoals Eelco de Boer, Janosh en 365 dagen succesvol en ander kleinere bedrijven met grote dromen. Ik heb jarenlang copywritingtrainingen gegeven en honderden klanten feedback gegeven om hun teksten te verbeteren. 

Ben jij de volgende?

Toen ik voor ’t eerst met ChatGPT aan de slag ging, dacht ik echt dat ik de tent kon sluiten. De teksten die eruit kwamen rollen waren echt mindblowing! Mits je weet hoe je de juiste vragen stelt. 
 
En dit is precies waar het vaak misgaat, er zijn talloze prompts te vinden op het internet, maar die geven je niet de output waar jij dolgelukkig van wordt.
 
In de 1,5 jaar dat ik intensief met AI werk, is er maar één oplossing om de teksten te krijgen die jij wilt, en die klinken zoals jij.  
 
Deze schrijfmethode ga ik met je delen tijdens de 4-daagse training. 
 
 

Dit is wat we gaan doen tijdens deze 4-daagse training

Tijdens de 4-daagse training ontdek je hoe je met de juiste prompts je boodschap verheldert, weet welke woorden je moet kiezen om meer klanten aan te trekken waar jij dolgelukkig van wordt. 

DAG #1 - Bepaal met ChatGPT wie nu echt je ideale klant is

Krijg 10 doortastende vragen om voor eens en altijd je ideale klant glashelder te krijgen met behulp van ChatGTP

DAG #2 - Wat het grootste probleem waarom je conversies achterblijven?

Hoe zorg je ervoor dat je lezers geraakt worden door jouw woorden, welke simpele aanpassingen zijn hiervoor nodig? Je krijgt money-making schrijftips en slimme breinweetjes om je lezers in beweging te krijgen. 

DAG #3 -Ontdek wat jouw unieke boodschap is

Wat is jouw boodschap die je de wereld in wilt slingeren? Dag 3 staat in het teken om jouw bedrijfsboodschap kristalhelder te krijgen met de Brand Blueprints Prompts die speciaal daarvoor ontwikkeld zijn.

Dag #4 Catchy content schrijven met AI/ChatGPT

Krijg een bewezen formule om in 7 stappen een verkooptekst te schrijven + meer dan 40 ChatGPT-tone of voices om unieke content te creëren die opvalt.

Enthousiaste reacties van vorige deelnemers

Ben je klaar met je 13-in-dozijn content en wil je het beste halen uit AI/Chat GPT?

Wil jij jezelf veel tijd besparen, ben je klaar met middelmatige content creëren en wil je niet achterblijven op de concurrentie? Pak dan nu de kans en doe helemaal GRATIS mee met deze 4-daagse training!

Als jij je nu registeert krijg je direct toegang tot de volgende bonussen

Het geheim om jouw dienst verkocht te krijgen

200+ powerwoorden om je teksten te transformeren

50+ hypnotiserende zinnen om je lezers te vangen

25 prompts om je bedrijf te laten groeien en je content te upgraden

5 stappen om de waardebeleving van jouw dienst te vergroten

Nog meer reacties ...

Deze training is voor jou als een van deze omschrijvingen op jou van toepassing is

Nog even alles op een rijtje. Dit is wat je krijgt:

PS

Ik snap het helemaal als je je afvraagt of ChatGPT de missing link is in jouw content creatieproces. Misschien twijfel je of het echt de oplossing kan zijn om die vervelende schrijfblokkades te doorbreken?

Geen zorgen, ik neem je stap voor stap mee door mijn unieke methode die ervoor zorgt dat je teksten creëert waar je niet alleen blij mee bent, die niet 13 in een dozijn zijn, maar die ook je lezer raken.

Belangrijk om te weten

Je krijgt direct toegang tot de online omgeving en toegang tot de bonussen. In de week voor aanvang ontvang je een mail met alle overige praktische informatie. 

 

Deze korte cursus is voor de ondernemers die wel gebruik maken van ChatGTP maar niet tevreden zijn over de output. Ben je beginner, geen probleem ik heb een korte instructie video in de online omgeving zitten die je wegwijs maakt in ChatGPT.