Content GROEI Accelerator Membership

Bezorgt het schrijven van content je kippenvel of nachtmerries?

Actie tot 31 juli: De eerste 3 maanden 250 euro, daarna 120 per maand en per maand opzegbaar

Je kent het gevoel vast wel: je zit urenlang te piekeren over wat je wilt posten. Wanneer je dan eindelijk begint met schrijven, voelt het als een onoverkomelijke berg waar je maar moeilijk overheen komt. 

Lang verhaal kort: het schrijven van content is voor jou een dingetje.

 • Je weet meestal niet waar je over kunt schrijven, je voelt je overweldigd door alle mogelijke schrijf opties.  
 • Het schrijven kost je te veel tijd.

En als klap op de vuurpijl? 

De resultaten zijn om te huilen. Die ene like van je beste vriendin of je moeder is superlief, maar laten we eerlijk zijn: daar ga je geen volgers of klanten mee winnen.

Uitblinken in de lawine van content die dagelijks op ons afkomt is een monsterklus. En wat is wat je veel ondernemers zien doen? 

 1. Je gooit het over de boeg van AI, wat meestal leidt tot nietszeggende flutteksten.
 2. Je schrijft helemaal niets en laat daardoor kansen schieten. (auww!)

En geloof me, dat snap ik helemaal.

In de wirwar van adviezen en mooie beloftes die worden gedaan, is het makkelijk om het overzicht te verliezen.  

Er is een andere route naar snelle groei

Simpel! Storytelling, het vertellen van verhalen, recht vanuit je hart, gecombineerd met krachtige copywriting die jouw volgers in actie laat komen.

Tijdens de live contentdag leer ik veelzijdige ondernemers, zoals jij, om organisch te groeien op LinkedIn met een super-eenvoudige methode voor storytelling. 

Geen gedoe met Hero’s journeys, conflicten en complotten, maar door het vertellen van anekdotes over bijvoorbeeld: een belangrijke mijlpaal, een klant verhaal, een fatale fout die je hebt gemaakt, je drijfveren enzovoort.  

Deze dag gaan we jouw verhalen – met post-it’s – in kaart brengen en uitschrijven.

Storytelling… Mij niet bellen! 

Dat was de overtuiging die ik vroeger had. En eerlijk, ik snapte er geen bal van. Ingewikkeld gedoe met Hero journeys, conflicten en complotten. Nope, ik was copywriter, commerciële teksten schrijven die mensen over de streep trekken, dat was mijn ding.

Was… mijn ding inderdaad.

Nu, met de jaren, ben ik hier anders naar gaan kijken, want verhalen vertellen werkt. Simpelweg omdat je er veel meer betrokkenheid creëert met je volgers, engagement zoals ze dat zo mooi noemen.

Ik kon mijn ogen er dus niet langer voor sluiten en ben ik me gaan verdiepen in storytelling en hoe ik dat op een eenvoudige manier kon toepassen in mijn bedrijf, oké oké, wel met een copywriting sausje erover. Want alleen verhalen vertellen levert wel volgers op, maar we willen natuurlijk ook verkopen. ;-)

Dus mijn nieuwe methode: Storytelling + Copywriting om de lezers in beweging te krijgen.

Mijn naam is Susan Wind, ik help veelzijdige ondernemers uit te vogelen waar hun hart van in de fik gaat en dit te vertalen naar een duidelijke boodschap met overtuigende woorden. 

Hoe werkt het?

Tijdens de contentdagen schrijf je minimaal 6-8 verschillende LinkedIn berichten die je meteen kun delen.  

Omdat je samen schrijft – en je niet achter wilt blijven bij de rest zul je merken hoe ongelooflijk productief je bent deze dag!

En dat is nog niet alles, tijdens een gezamenlijke (aparte) live ochtend bepalen we jouw contentstrategie voor jouw bedrijf. 

Je kunt al je vragen kwijt, of je nu praktische tips over storytelling, copywriting zoekt of advies nodig hebt over wat voor jou de beste strategie is op LinkedIn. Ik help je ermee verder.

Dus, je profiteert niet alleen van mijn expertise als doorgewinterde copywriter, maar ook van de gelijkgestemde ondernemers om je heen

Dit is wat je krijgt:

Voor 120 euro per maand krijg je toegang tot de live contentdagen bij SPROUTT en tot onze exclusieve online Academy, boordevol templates en strategieën. 

Dit is wat je krijgt bij het Content GROEI Accelerator Membership:

 • Elke tweede donderdag (start 12 september) van de maand komen we samen bij SPROUTT tussen 09:30 – 16:30 uur.
 • We slingeren niet zomaar wat op het internet. We werken samen aan een persoonlijke strategie waarmee je eenvoudig je bereik vergroot. 
 • Je krijgt alle ins- en outs over Storytelling en hoe je organisch moeiteloos groeit op de social media platforms.
 • Je krijgt toegang tot de online omgeving tjokvol content voorbeelden, templates en frameworks om het schrijven voor jou zo eenvoudig mogelijk te maken.
 • Toegang tot mijn ChatGTP cursus. Als een van de weinige copywriters van Nederland weet ik hoe je AI succesvol inzet, veel sneller schrijft en je eigenheid blijft houden in je teksten. 
 • Gastsprekers op het gebied van content. 
 • De kans om je netwerk te vergroten en nieuwe samenwerkingen aan te gaan. SPROUTT is de place-to-be om je te verbinden. 

Gastsprekers

Op dit moment ben ik bezig de gastsprekers te verzamelen, de 1e gastspreker, waarvan we nu al de namen weten is: 

Heleen Verkerk

Heleen is jarenlang de onbetwiste koningin van het online ondernemersland en werkt samen met niemand minder dan Eelco de Boer, dé online tycoon van Nederland,  Edwin Selij, Albert Sonnevelt, Nienke van der Leck, Laura Hamer en ga zo maar door. Als grafisch vormgever, gespecialiseerd in internet vormgeving & marketing geeft Heleen tijdens de content dagen een live Masterclass over hoe je Canva inzet om een professionele uitstraling te creëren voor je Sociale Media, Website en Marketing. 

Enthousiaste reacties

Creatieve hotspot SPROUTT

Alle live dagen worden gehouden bij SPROUTT Vianen. Een sfeervolle en hippe locatie aan de rand van Vianen, dicht bij de snelweg en gratis parkeren voor de deur. 

Zodra je de deur uit stapt sta je meteen in de weilanden. Perfect om tijdens je lunchpauze even een frisse neus te halen en je hoofd leeg te maken in de natuur.