Je bent een expert in wat je doet, maar je krijgt je boodschap niet scherp en gefocust

Dan is dit strategiegesprek iets voor jou. Tijdens dit gesprek kijken we waar jouw kansen liggen om je boodschap te verhelderen en je teksten aan te scherpen, zodat je versnelt verder groeit met je bedrijf.  

Tijdens dit gesprek ontdek je: 

Ik zie vaak in één oogopslag waar het schuurt en waar je kunt verbeteren. Ik geef uitgebreid antwoord op al je vragen.

Tijdens de sessie denk ik met jou mee. We maken kennis en ik geef je direct een aantal concrete tips die je direct kunt toepassen. 

Het doel van dit gesprek is om jou verder te helpen naar de volgende stap in je bedrijf, soms komt hier een samenwerking uit als het klikt aan beide kanten. Het kan best zijn dat ik niet de juiste persoon ben om jou verder te helpen, dan verwijs ik je graag naar een ander die dat wél kan.

Susan is scherp, duidelijk, kritisch en dus precies wat je zoekt in een copywriter! Daarnaast heeft ze humor en is ze een warme en lieve dame die erg bevlogen is in haar werk. Ze heeft een passie voor woorden. Ze geeft mooie duidelijke tips die je direct door kunt voeren in je teksten. Ze weet me te raken door haar diepgang en haar bevlogenheid die je motiveert om het beste uit jezelf (en je teksten) te halen.
Anoek de Boer

Meld je hier aan voor je 30 minuten gratis brainstormsessie