Co-working Mondays

Als je klaar bent voor meer focus in je bedrijf, je netwerk uit te breiden en elke maand met een plan naar huis wilt om meer omzet te draaien – dan hoor je hier thuis

De eerste 3 maanden 237 euro, daarna 79 per maand en per maand opzegbaar

De turbo booster om jouw maand te starten

Hoe zou het zijn als je gefocust, gemotiveerd en geïnspireerd de maand begint?

Je doelen helder, je marketingacties in je kontzak en een hoofd tjokvol met ideeën stap je in de auto.

Te mooi om waar te zijn?

Nope…

Wanneer je de juiste groep creatieve, gelijkgestemde ondernemers samenbrengt, die allemaal vastberaden zijn om gericht aan hun onderneming te werken en bereid zijn de noodzakelijke stappen te zetten…

Magic happens!

Er ontstaat niet alleen een verbinding, maar ook een explosie van creatieve oplossingen voor problemen waar je misschien al dagen of zelfs weken mee worstelt.

En laten we eerlijk zijn, ondernemen kan soms best eenzaam zijn. Je werkt veel alleen en zonder interactie mis je vaak de inspiratie en energieboost om die extra klanten binnen te halen

En dat is precies wat ik jou wil bieden en om die redenen organiseer ik elke 1e maandag van de maand co-working Mondays.

Een dag waarin we starten met je doelen in kaart te brengen en hoe je dit gaat bereiken met je marketingacties. Samen werken we dit uit en ondersteunen elkaar.

Deze dag biedt jou de kans om te netwerken, je vragen beantwoord te krijgen op het gebied van marketing, sales, copywriting en storytelling.

 

En nu vraag je je misschien af, maar Suus, je bent toch alleen een schrijfmachine? 

En dat klopt, maar ik ben ook nog zoveel meer. 

Met mijn jarenlange ervaring bij topnamen zoals Eelco de Boer, 365 Dagen Succesvol en Janosh, heb ik van dichtbij gezien hoe grote (online) ondernemers hun bedrijven winstgevend maken. Deze waardevolle inzichten en skills deel ik nu met jou.

Dit is wat je krijgt:

  • Elke 1e maandag van de maand (start 2 september) ben je welkom bij SPROUTT Vianen tussen 09:30 – 16:30. (Er staat lekkere koffie en thee voor je klaar. Je lunch neem je zelf mee.)
  • Toegang tot de online omgeving met maandplanning en geïnspireerde ideeën om je bedrijf een boost te geven.
  • Gratis toegang tot mijn zeer uitgebreide en waardevolle ChatGPT training.
  • Gratis toegang tot mijn online training om een winstgevende verkooppagina te schrijven.
  • Pick my brain – onuitputtelijke ideeën om je bedrijf te laten groeien. 
  • Kans om je netwerk uit te breiden en nieuwe samenwerkingen aan te gaan.
  • Krijg direct toegang tot onze online community, waar we elkaar helpen en inspireren wanneer je even vastloopt!

Creatieve hotspot SPROUTT

Alle live dagen worden gehouden bij SPROUTT Vianen. Een sfeervolle en hippe locatie aan de rand van Vianen, dicht bij de snelweg en gratis parkeren voor de deur. 

Zodra je de deur uit stapt sta je meteen in de weilanden. Perfect om tijdens je lunchpauze even een frisse neus te halen en je hoofd leeg te maken in de natuur.