Mijn template bibliotheek om waanzinnige content te creëren, je boodschap te verhelderen, wie is toch nu ECHT je ideale klant is en meer!

Download hier alle templates...

Maar eerst even dit... (Promotie 4 daagse)

Over Susan

Ik help energieke crazyness mission-driven ondernemers in hun kracht (Bijna niet te geloven dat ik dit woord gebruik!!) te zetten, door uit te zoeken waar hun hart van in de fik gaat, en dit te vertalen naar een vlot stukje tekst.

Heb jij het gevoel dat je ‘deep down’ van binnen weet jij allang wat je voelt en welke kant je op moet met jezelf en met je bedrijf, maar oh boy… hoe krijg je dit gevoel, dit ‘weten’, je strot uit en helder vertaalt op papier?

Als creatieve copywriter en schrijfcoach hou ik van teksten die lezer in het hart raken. ♥️ Teksten waar de energie van afspat. Teksten die breinprikkelend zijn. Teksten die overtuigen en verkopen. Mijn klanten zijn er dol op! En ik ook…

Ik heb al met vele klanten samengewerkt, duizenden overtuigende woorden geschreven en train sinds 2018 ondernemers, in o.a. het Master Team van Eelco de Boer, woorden te schrijven die verkopen. Ben jij de volgende? 

"The written word is the strongest source of power in the entire universe"

Let's Connect!