Klik hier voor de gratis prompts om je teksten direct te verbeteren en meer te verkopen

Tof, je hier te treffen!

Ik kom zoveel ondernemers tegen die maanden soms jaren worstelen met welk verhaal, welke boodschap ze willen overbrengen. 

Gelukkig is er een simpele oplossing. Ik werk met een stappenplan waarin we in no-time en spot-on jouw bedrijfsboodschap helder krijgen en hiervoor de juiste woorden erbij te vinden.  

Ik hou van magie, energie en alles wat het universum te bieden heeft. Ik geloof er niet in dat de engeltjes komen je succes niet brengen, een kraakheldere boodschap wel.

Misschien vind je dit ook leuk?

24 november Live Workshop Copy &AI

Schrijf met sidekick AI onweerstaanbare content met een WOW-factor

2

Hi, ik ben Susan!

Als ervaren woordexpert ben ik dol op de werking van ons brein en hoe deze principes op een slimme manier in te zetten om jouw bedrijf te laten groeien. Ik geloof echt dat als je ontdekt hoe je overtuigende teksten kunt schrijven, je verbinding creëert, anderen helpt en hen tot actie aanzet.

En ja, dat levert je klanten op – dat is wat ik je wil leren.

Ik heb o.a. gewerkt voor bekende namen zoals Eelco de Boer, Janosh en 365 dagen succesvol. Ik heb jarenlang copywriting trainingen gegeven en honderden klanten feedback gegeven om hun teksten te verbeteren. Ik ben verbonden aan het expertteam van High-End businesscoach Meriam Slijkerman, waar ik mijn kennis deel over copy en AI. Als voormalig freelancer heb ik duizenden woorden geschreven voor vele kleinere zzp’ers met grote dromen. 

Nu help ik ondernemers met mijn waardevolle groeps- en 1-op-1 coachingprogramma’s, hun expertstatus te veroveren en hun autoriteit in de markt te vergroten met slimme en overtuigende woorden die echt weerspiegelen wie zij zijn en hen onderscheidt.