Klanten beoordelen deze Masterclass met een 8,7

Exclusieve Masterclass:

Kickstart naar een winstgevende boodschap

Speciaal voor gepassioneerde multifocus ondernemers die betere klanten willen aantrekken, willen groeien en meer impact willen maken, maar het lastig vinden te verwoorden wat ze doen en daar de handvatten voor zoeken. 

Voel jij je daadkrachtig zodra je begint te communiceren over wat je doet?

Je weet als geen ander wat er voor nodig om bij je klanten échte transformaties te bereiken. Maar je vindt het lastig om glashelder en gefocust op papier te krijgen wat je doelgroep wil horen, weten en hoe jij hen bereikt met jouw boodschap?

Herken je dit?

Om te groeien met je bedrijf heb je woorden nodig die je lezers raken en in beweging zetten

Gelukkig is er een oplossing ...

Wanneer jij jouw boodschap gaat verhelderen door je te richten op wat jou de rode draad in je bedrijf, de eigenschappen van je focus klant ontdekt en de woorden daarop afstemt. Pas dan begint marketing voor je te werken, vergroot je je bereik, krijg je meer klanten en groei je sneller met je bedrijf.

KLAAR OM JE BEDRIJF TE LATEN GROEIEN?

Ha! Ik ben Susan Wind, als creatieve copywriter en ervaren copywritingcoach help ik ondernemers en bedrijven hun blinde vlekken te doorbreken, een heldere boodschap te creëren en daar de juiste woorden aan te geven waarmee ze betere klanten aantrekken en groeien met hun bedrijf. 

Ik werk samen met toonaangevende bedrijven waarvoor ik al duizenden overtuigende woorden heb geschreven. Sinds 2018 train ik ondernemers bij het vinden van de woorden die passen bij hun doelgroep. Ben jij de volgende?

Het geheim waarom sommige ondernemers veel geld verdienen met hun marketing, waar anderen volledig in falen ...

Is omdat ze niet begrepen worden

In een selecte en kleine groep van gedreven en gepassioneerde professionals werken we onverdeeld de hele dag samen aan jouw heldere inspirerende boodschap.

We kijken in welk level jouw focus klant zich bevindt en welke taal daarbij hoort. Je gaat actief aan de slag, ontvangt werkbladen vol kennis en tools direct toepasbaar voor de praktijk en je krijgt mindblowing oefeningen.

Dit is wat je ontdekt en leert tijdens de
exclusieve Masterclass:

Welke stappen zijn er nodig voor een heldere inspirerende boodschap.

#1 geheim om je diensten verkocht te krijgen. 9 van de 10 ondernemers weten dit niet!

Wie is je focus klant? We zoeken het uit en gaan voorbij buyers persona's en demografische gegevens die hopeloos tekort schieten.

Krijg inzichtelijk welke taal past bij jouw focus klant.

Met een paar simpele breintips en emotie je teksten overtuigender en vlotter maakt.

We schrijven de Magische Marketing zin (oneliner) is een beknopte indrukwekkende en krachtige introductie van jouw bedrijf.

"Susan helpt je 'out-of-the-box' te denken, te voelen waar je je klein houdt en keuzes te maken om beeldende woorden te gaan gebruiken voor je bedrijf. "
Roberto

Deze Masterclass is speciaal voor gepassioneerde ondernemers die gericht en serieus een doorbraak willen creëren voor zichzelf en hun bedrijf. Ik vind het belangrijk dat de kwaliteit van werken voorop staat. Om die reden werk ik met een exclusieve en selecte groep, zodat er veel tijd is voor persoonlijk intunen en sparren. 

Laten we je bedrijf een boost geven, zodat jij je daadkrachtig en zelfverzekerd presenteert

Bestel een kaartje voor de workshop en kom naar Vianen