Klanten beoordelen deze Masterclass met een 8,7

Hoe laat jij je bedrijf opvallen als je niet weet wat je moet communiceren?

Masterclass: Kickstart naar een heldere en inspirerende
boodschap

Je weet als geen ander wat er voor nodig is om bij je klanten échte transformaties te bereiken, maar zodra je erover moet gaan communiceren krijg je een error in je bovenkamer.

Je wilt je bedrijf verder laten groeien, maar het voelt bijna als onmogelijk, omdat:

Om te groeien met je bedrijf heb je woorden nodig die je lezers raken en in beweging zetten

Gelukkig is er een oplossing ...

Wanneer jij jouw boodschap gaat verhelderen met een bewezen stappenplan, je de eigenschappen van je focus klant ontdekt in plaats van te blijven gissen en de juiste woorden daarop afstemt.

Pas dan begint jouw boodschap vóór jouw te werken, omdat ze je begrijpen en weten welk probleem jij voor hen oplost. 

"Het is verbazingwekkend wat er gebeurt als klanten je begrijpen!"

Als ondernemer ben je zo nauw verbonden met je aanbod dat je rationeel probeert uit te leggen wat het voor de ander kan betekenen. En dat is nu precies de reden waarom je diensten niet als warme broodjes over de toonbank gaan.

95% van al onze aankoopbeslissingen nemen we vanuit onze emotie en niet vanuit ons verstand, net als jouw klant. Laat ze voelen waarom ze bij jou moeten zijn en zien hoe jij ze helpt te overleven of te laten groeien, de 2 basisbehoeften van ons brein.

In deze Masterclass vertel ik je hoe je dit doet.

KLAAR OM JE BEDRIJF TE LATEN GROEIEN?

Ha, ik ben Susan. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik ben het beu om te zien hoe ondernemers alles wat ze hebben in hun bedrijf stoppen, maar blijven communiceren met een vage boodschap. Hierdoor zullen ze nooit die echte doorbraak bereiken waar ze zo op hopen.
 
Ik heb jarenlang gewerkt in de sales- en marketing. Met mijn copywriting expertise en constante lijntje met het universum help ik ondernemers hun blinde vlekken te doorbreken. Schrijven we samen een heldere en gefocuste boodschap waarmee ze betere klanten aantrekken, de rust vinden en doen waar hun hart van in de fik gaat.

 

Het geheim waarom sommige ondernemers veel geld verdienen met hun marketing, waar anderen volledig in falen ...

Is omdat ze niet begrepen worden

In een selecte en kleine groep van gedreven en gepassioneerde professionals werken we onverdeeld de hele dag samen aan jouw heldere inspirerende boodschap.

We kijken in welk level jouw focus klant zich bevindt en welke taal daarbij hoort. Je gaat actief aan de slag, ontvangt werkbladen vol kennis en tools direct toepasbaar voor de praktijk en je krijgt mindblowing oefeningen.

Dit is wat je ontdekt en leert tijdens de Masterclass:

Ik leg uit welke stappen er nodig zijn voor een heldere en inspirerende boodschap, zodat je deze meteen kunt toepassen. Maar dat is niet alles, deze waardevolle elementen gaan alles voor jou en je bedrijf veranderen.

Welke stappen zijn er nodig voor een heldere inspirerende boodschap.

#1 geheim om je diensten verkocht te krijgen. 9 van de 10 ondernemers weten dit niet!

Wie is je focus klant? We zoeken het uit en gaan voorbij buyers persona's en demografische gegevens die hopeloos tekort schieten.

Krijg inzichtelijk welke taal past bij jouw focus klant.

Met een paar simpele breintips en emotie je teksten overtuigender en vlotter maakt.

We schrijven de Magische Marketing zin (oneliner) is korte zin waarin jij jouw belofte doet naar jouw ideale klant, zodat je meer leads en klanten aantrekt

"Susan helpt je 'out-of-the-box' te denken, te voelen waar je je klein houdt en keuzes te maken om beeldende woorden te gaan gebruiken voor je bedrijf. "
Roberto

Deze Masterclass is speciaal voor gepassioneerde ondernemers die gericht en serieus een doorbraak willen creëren voor zichzelf en hun bedrijf. Ik vind het belangrijk dat de kwaliteit van werken voorop staat. Om die reden werk ik met een exclusieve en selecte groep, zodat er veel tijd is voor persoonlijk intunen en sparren. 

Laten we je bedrijf een boost geven, zodat jij je daadkrachtig en zelfverzekerd presenteert

Bestel een kaartje voor de workshop en kom naar Vianen