Klanten beoordelen deze Masterclass met een 8,7

words

Live Masterclass - 15 december a.s. 10:00-16:00 uur.

Wil jij een bewezen formule om je marketingboodschap te formuleren die je geld oplevert?

Ontdek hoe jij je klanten moeiteloos verleidt te investeren in jouw aanbod

words have power - use them smart

Doet je hart pijn wanneer je ziet dat jouw ideale klant kiest voor een ander – niet omdat ze beter zijn, maar omdat ze hun verhaal net even overtuigender weten over te brengen (Hoe frustrerend is dat wel niet!?) 

 

Gelukkig is er een oplossing!

words

h

a

v

e

Nu AI ons leven binnen is gedenderd heb jij als ondernemer een mindblowing taalassistent 24/7 binnen handbereik!

Een slimme ondernemer gebruikt dit om hun verhalen duidelijker over te brengen. Hiermee laten ze overtuigend zien wat ze verkopen en welke resultaten dit opleveren, waardoor ze moeiteloos hogere prijzen kunnen vragen.

Probleem is: Om woorden te schrijven die mensen in beweging zetten heb je wel een duidelijke marketingboodschap nodig.

Er zijn honderden, misschien zelfs duizenden merken en bedrijven die precies hetzelfde doen als jij. 

En dan is een marketingboodschap met te veel informatie, net als een 1000-dingen-doekje: het veegt alles aan, maar je vangt niks! 

Tijdens deze Live Masterclass laat ik je zien hoe je met een bewezen formule een opvallende marketingboodschap formuleert waarmee je meer klanten aantrekt. 

p

o

w

e

r

Wat ga je leren

Plus: we zetten AI/ChatGPT in als sidekick!

Ha, ik ben Susan!

Ik ben copywriter, businessmentor en energetisch coach. De afgelopen 5 jaar heb ik gewerkt als freelance copywriter en copywriting coach gewerkt voor grote namen zoals Eelco de Boer, 365 dagen succesvol en Janosh. En nog vele kleinere ondernemers met grote dromen.

Ik heb honderden ondernemers getraind in hun copywriting skills, ontelbare salespagina geschreven die kassa’s lieten rinkelen (en nog steeds steeds) en spreek regelmatig voor groepen over AI en copywriting. 

Ik ben er voor (missie)gedreven veelzijdige ondernemers met een klein bereik die de sprong willen maken naar 100k en daarboven

Dit doen we met een heldere boodschap, ijzersterke en slimme copy, en simpele marketing. Hiermee verbeteren ze hun focus, vergroten ze hun fanbase en realiseren ze meer verkopen

Ik ben ervan overtuigd dat je jouw bedrijf een ongelofelijke upgrade geeft door het exclusiever te positioneren met slimme en overtuigende woorden. Dit zorgt ervoor dat jouw klanten de waarde van jouw aanbod beter voelen en ervaren, evenals de resultaten die ze ermee kunnen bereiken. 

Susan Wind

Enthousiaste reacties van deelnemers

Wat ongelofelijk veel waardevolle informatie, gaf je. Zoveel dat alles even moest en moet landen. Ik vind vooral de werking van het brein en de koopmotieven echte eye-openers. Zonder deze kennis is het onmogelijk om goede converterende teksten te schrijven. Ik kan dan ook echt iedere ondernemer een samenwerking met jou aanraden. Niet als nice-to-have maar als musthave om je boodschap helder te krijgen en daarmee meer en leukere klanten aan te trekken.
IMG-20220926-WA0000
Frieda Procee
High-end interieurontwerper
Een Masterclass met Susan is altijd heel erg fijn. Niet alleen omdat ze zo leuk is, maar ook omdat ze bakken kennis heeft en die graag uitvoerig deelt zonder iets achter te houden. Susan is zo iemand die graag wil dat jij er alles uit haalt en daar richt ze de Masterclass ook op in. Er is een mooi werkboek, een extra journal, een korte presentatie en vooral kleine groepjes zodat er voor iedereen tijd en aandacht  is en dat voelt heel exclusief. 
kimmarivoet
Kim Marivoet
Branding fotograaf
Ik heb de Masterclass als heel inspirerend ervaren. Het is heel fijn om met Susan te sparren. Ze heeft een heel eigen kijk op dingen die je aan het denken zet. En je helpt anders te denken en kijken naar iets wat je al jaren doet. De groep hielp daar ook aan mee! Susan weet een fijne groep mensen bij elkaar te brengen die elkaar vooruit helpen. De Masterclass voelde als een mastermind sessie over woorden en schrijven. Ik reed gevuld met nieuwe inzichten naar huis. Aanrader voor iedere ondernemer.
Ruby-scaled
Ruby van Urk
House of Vocals

Deze live Masterclass is voor gepassioneerde, (missie)gedreven, veelzijdige ondernemers die handvatten nodig hebben om een scherpe marketingboodschap te formuleren, waarmee ze serieuze leads en klanten aantrekken.

Wat krijg je?

Bonus #1

1-op-1 CALL (30 min) (t.w.v. 275 euro). Tijdens dit waardevolle gesprek zetten we de puntjes op de i en ontvang tips om de volgende stap te zetten om verder te groeien met je bedrijf.

Bonus #2

De 5 emoties voor je content om een 'ja' te krijgen op jouw aanbod. Deze 5 emoties helpen je vertrouwen op te bouwen, geloofwaardigheid te creëren en tot actie aan te zetten.

Veel ondernemers betalen duizenden euro’s voor een ervaren copywriter die teksten voor hen schrijft.

Het is de brandstof die hun hele bedrijf financiert. 

Door deel te nemen aan deze Live Masterclass krijg je een formule en de juiste tools in handen om een onderscheidende marketingboodschap te formuleren met (slimme)woorden die je kassa laat rinkelen. 

Normaliter is de enige manier om toegang te krijgen tot deze tools en framework via mijn exclusieve coachingprogramma’s vanaf 2995 euro.

Investering in deze Live Masterclass is €254,– 

Yes, I am in!

Locatie & Data

De workshop wordt gehouden in het sfeervolle clubhuis van golfbaan De Kroonprins in Vianen. Met een prachtig uitzicht over de groenen banen, is dit een geweldige en inspirerende plek om aan je bedrijf te werken. Tussen de middag gaan we maximaal genieten we van een heerlijke lunch en is er de hele dag onbeperkt koffie, thee, water beschikbaar met lekkere kletskoeken. 

In de Masterclass heb ik geleerd hoe ik op eenvoudige wijze de juiste woorden kan kiezen om mijn boodschap effectief over te brengen. Ook heeft de Masterclass mij meer bewust gemaakt om bij elke stap die ik doe voor mijn bedrijf proberen te denken vanuit mijn (ideale) klant. Wat wil deze? Ik heb geleerd dat het antwoord vaak heel dicht bij mezelf ligt. Een super praktische Masterclass, waarmee je direct aan de slag kunt om je bedrijf, met andere woorden een andere richting op te krijgen.
Deveny
TheDivineMagik
Woorden zijn belangrijk voor je business en Susan legt haarfijn uit waar je op kunt letten om een groter, beter bereik te krijgen. De dag met haar was een eye-opener wat betreft het schrijven van berichten. Na deze dag was het plaatje helemaal helder. Een dag met inzichten en nieuwe kijk op woorden en wat mijn woorden zijn voor mijn meest beste klant. Ik gun iedereen een dag of coaching met Susan, omdat het heerlijk direct is, no-nonsense en met heldere taal.
Yvonne Janssen
Bodyscan