Klanten beoordelen deze Masterclass met een 8,7

Hoe laat jij je bedrijf opvallen als je niet weet wat je moet communiceren?

Met een glasheldere boodschap zet jij de wereld op z’n kop (en je bedrijf op de kaart!) Schrijf in 1 dag je marketingboodschap met een bewezen stappenplan t.w.v. 1500 euro. 

Jij  bent echt een topper als het gaat om het creëren van levensveranderende resultaten bij je klanten! Maar zodra je erover moet gaan communiceren krijg je een error in je bovenkamer. 

Komt dit jou bekend voor

Weet je wat jouw grootste uitdaging is?

Niet weten wie de juiste doelgroep is 

De tweede grootste?

De woorden 

Maar de derde…

Beknopt houden zonder ruis. 

Wat je ook schrijft … wat je ook zegt, het moet op een manier die de juiste doelgroep aantrekt. 

Haken ze niet direct aan bij het begin, leest niemand ver genoeg om zelfs te weten wat je doet.

(Pijnlijk maar waar.)

Dit is belangrijk omdat er zoooooo veel concurrentie is die er is.

Ik heb net even op “relatietherapie” gezocht en 1.050.000 resultaten gevonden.

1.050.000!

Hoe val je op?

Hoe onderscheid jij jezelf in de explosie van content die dagelijks voorbijkomt?

Hoe laat je jezelf zien tussen al die duizenden zoekresultaten?

Het antwoord is ...

Jouw grootste uitdaging is het vinden van de kern van jouw boodschap en deze op een glasheldere manier overbrengen, nietwaar? 

 

Als ondernemer ben jij zo gepassioneerd bezig met jouw vakgebied dat je soms te diep in de materie zit.

Het voelt alsof je verdrinkt in alle informatie en niet meer weet waar je moet beginnen om jouw verhaal helder en overtuigend over te brengen.

Klaar om je bedrijf te laten groeien?

Yes! Meld je dan nu aan voor mijn live Masterclass en schrijf in 1 dag jouw marketingboodschap met mijn Spot On! Methode ter waarde van 1500 euro!  

Geen maandenlange twijfels en onzekerheid meer over je boodschap, maar direct resultaat. Hoppa!

 

Meesterwerkjes met een knipoog

Ik help ondernemers en bedrijven hun (onduidelijke en soms saaie) communicatie om te toveren tot een meesterwerkje met een knipoog. Zo prikkelen ze de nieuwsgierigheid van hun ideale klant en blijven ze top-of-mind. Zodat ze klanten aantrekken die vallen voor de charmes van hun bedrijf.  

Ik begrijp dat je gepassioneerd bent over jouw vakgebied, maar soms raak je verdwaald in de overvloed aan informatie en weet je niet waar je moet beginnen om jouw verhaal helder en overtuigend over te brengen. Dat is precies waar mijn expertise in consumentenpsychologie en de werking van het brein van pas komt. Samen gaan we de hersenen van jouw ideale klant binnenstebuiten keren en hun geheimen ontrafelen.

 

Dit is jouw kans...

In de Masterclass werken we samen aan jouw heldere en overtuigende marketingboodschap.

Er is nog meer: 

#1 geheim om je diensten verkocht te krijgen. 9 van de 10 ondernemers weten dit niet!

Ik laat je zien wat er voor nodig is om jouw plek in de markt te claimen.

Ontdek hoe ons brein werkt en hoe je slim kunt inspelen op de psychologie van woorden.

Hoe je emotie toevoegt aan je teksten en hiermee jouw lezers in beweging krijgt.

Ontdek dé zin die zorgt voor een verdubbeling van je verkopen.

Voor wie is deze Masterclass?

Deze Masterclass is voor gepassioneerde missiegedreven ondernemers die moeiteloos hun exclusieve aanbod willen verkopen met een kneiterscherpe marketingboodschap.

Als ondernemer kan het soms een uitdaging zijn om de kern van je boodschap te vinden en de juiste woorden te vinden om deze krachtig over te brengen. Als je op zoek bent naar houvast en structuur in dit proces en geen zin hebt om hier maandenlang over te piekeren, dan is deze Masterclass speciaal voor jou. 

 

"Met een glasheldere boodschap zet jij de wereld op z’n kop
(en je bedrijf op de kaart!)"

Wat krijg je?

Exclusieve Masterclass
(t.w.v. 597 euro)

Je ontvangt onmisbare adviezen en tools direct toepasbaar voor in de praktijk. De focus ligt op het uitwerken van jouw marketingboodschap.

Werk & inspiratieboek
(t.w.v. 197 euro)

Een werkboek vol vragen om de Spot on! Methode uit te werken. Het stappenplan om een heldere marketingboodschap uit te werken. .

Marketingboodschap
(T.w.v. 1500 euro)

Een uitgewerkte marketingboodschap voor jouw bedrijf waardoor je meer reacties krijgt, leads verzamelt en klanten aantrekt.

Ideale klant profiel
(T.w.v. onbetaalbaar)

We zetten samen met ChatGPT een uitgebreide klantprofiel op voor jouw bedrijf. Echt Mindblowing!

Jouw succes na het volgen van deze masterclass

Trek je bizz naar een hoger level

Bestel een kaartje voor de Masterclass en kom naar Vianen

Samen vinden we de perfecte woorden om jouw verhaal te vertellen

Val op in je markt en laat je concurrentie ver achter je

Enthousiaste reacties van deelnemers

Wat ongelofelijk veel waardevolle informatie, gaf je. Zoveel dat alles even moest en moet landen. Ik vind vooral de werking van het brein en de koopmotieven echte eye-openers. Zonder deze kennis is het onmogelijk om goede converterende teksten te schrijven. Ik kan dan ook echt iedere ondernemer een samenwerking met jou aanraden. Niet als nice-to-have maar als musthave om je boodschap helder te krijgen en daarmee meer en leukere klanten aan te trekken.
IMG-20220926-WA0000
Frieda Procee
High-end interieurontwerper
Een Masterclass met Susan is altijd heel erg fijn. Niet alleen omdat ze zo leuk is, maar ook omdat ze bakken kennis heeft en die graag uitvoerig deelt zonder iets achter te houden. Susan is zo iemand die graag wil dat jij er alles uit haalt en daar richt ze de Masterclass ook op in. Er is een mooi werkboek, een extra journal, een korte presentatie en vooral kleine groepjes zodat er voor iedereen tijd en aandacht  is en dat voelt heel exclusief. 
kimmarivoet
Kim Marivoet
Branding fotograaf
In de Masterclass heb ik geleerd hoe ik op eenvoudige wijze de juiste woorden kan kiezen om mijn boodschap effectief over te brengen. Ook heeft de Masterclass mij meer bewust gemaakt om bij elke stap die ik doe voor mijn bedrijf proberen te denken vanuit mijn (ideale) klant. Wat wil deze? Ik heb geleerd dat het antwoord vaak heel dicht bij mezelf ligt. Een super praktische Masterclass, waarmee je direct aan de slag kunt om je bedrijf, met andere woorden een andere richting op te krijgen.
Deveny
TheDivineMagik
Ik heb de Masterclass als heel inspirerend ervaren. Het is heel fijn om met Susan te sparren. Ze heeft een heel eigen kijk op dingen die je aan het denken zet. En je helpt anders te denken en kijken naar iets wat je al jaren doet. De groep hielp daar ook aan mee! Susan weet een fijne groep mensen bij elkaar te brengen die elkaar vooruit helpen. De Masterclass voelde als een mastermind sessie over woorden en schrijven. Ik reed gevuld met nieuwe inzichten naar huis. Aanrader voor iedere ondernemer.
Ruby-scaled
Ruby van Urk
House of Vocals

Waardevolle bonus

1-op-1 CALL (30 min) (t.w.v. 275 euro)

Tijdens dit waardevolle gesprek zetten we de puntjes op de i van jouw verhaal.

location_2_fill

De workshop wordt gehouden in het sfeervolle clubhuis van golfbaan De Kroonprins in Vianen. Met een prachtig uitzicht over de groenen banen, is dit een geweldige en inspirerende plek om aan je bedrijf te werken. Tussen de middag gaan we maximaal genieten we van een heerlijke lunch en is er de hele dag onbeperkt koffie, thee, water beschikbaar met lekkere kletskoeken. 

 

Elke superheld heeft een back-up nodig

Met dit geweldige pakket en een bak aan inspirerende informatie zet jij de eerste stap naar transformatie in je bedrijf. Normaal deel ik deze kennis alleen met mijn klanten die fikse bedragen investeren. Maar vandaag kun jij de eerste stap nemen om je bedrijf te laten groeien en meer impact te maken.  

Reserveer vandaag nog jouw plek voor de Masterclass op 26 mei a.s. en zet de eerste stap naar een bedrijf dat opvalt, klanten aantrekt en jouw ambities waarmaakt.

Jouw investering is 197 euro. 

Maar laten we eerlijk zijn, er zijn veel bedrijven die hetzelfde doen als jij. Hoe ga je bewijzen dat jouw bedrijf de moeite waard is? Hoe onderscheid je jezelf van de concurrentie en laat je jouw unieke waarde zien?