Slimme tijdbesparende contentcreatie

Copy Revolution: Doorbreekt barrières. Schrijf mindblowing content met ChatGPT

Schrijf in een handomdraai verrassende teksten met ChatGPT. Deze Magische brainbox is in staat om jouw saaie zinnen razendsnel om te toveren tot briljante content waarmee jij jouw doelgroep op jouw eigen-wijze aanspreekt. 

Deze online Masterclass is speciaal voor jou als je jouw teksten superaantrekkelijk, spannend, opwindend, prikkelend en onweerstaanbaar wilt maken met jouw eigen-wijze schrijfstem en Chat GPT.

Copywriting skills +

Jouw Tone of Voice +

Samen met ChatGPT =

COPY REVOLUTION!

Time is everything!

Het is bijna onmogelijk om nog te negeren: AI is als een feit waar je als gepassioneerde ondernemer niet meer omheen kunt. 

Met deze grandioze tool halveer jij jouw schrijftijd, schrijf je leukere content en vergroot je eenvoudig jouw bereik. 

En dan is de vraag: Wat ga je doen? Denk je: “Yes, ik zie kansen om sneller te groeien met AI!” Of denk je: “Het zal mijn tijd wel duren, ik kijk het eerst even aan en je wacht terwijl je concurrenten je links en rechts voorbij razen?

Ik geloof erin dat achterover leunen als ondernemer geen optie is. Iedereen is nu aan het leren en ontdekken, en jij kunt daarbij zijn. Nu in de trein stappen is makkelijker dan wachten totdat iedereen alles heeft uitgevogeld en jij achter de feiten aanholt. 

Grijp jij jouw kans? Ga jij mee met de flow en ontdek jij hoe je razendsnel geweldige content schrijft met jouw eigen-wijze schrijfstem, waar jouw doelgroep voor in katzwijm valt?

Stop met het verspillen van je kostbare tijd aan zozo content

Denk je nu: ‘Oh nee, moet ik me nu ook nog in AI gaan verdiepen? Mijn bord is al zo vol en mijn to-do lijst eindeloos lang!

Ik snap het helemaal.

Toen ik ontdekte dat ik met behulp van AI fantastische teksten kon schrijven die ik zelf als copywriter niet eens kon bedenken – bracht ik een heel weekend jammerend op de bank met een doos chocolade – doodsbang dat mijn bedrijf als een pudding in elkaar zou zakken. 

Uiteindelijk heb ik mezelf bij elkaar geraapt en ben ik gestart. De resultaten zijn on-ge-lo-fe-lijk!  Wat een inspirerende teksten en ideeën rollen moeiteloos van de band. 

Maar…

Je moet wel weten wat je invoert en wat jouw ‘prompts’ zijn om er briljante content uit te halen. Zo verminderde ik wel mooi even mijn schrijftijd met minstens 50% door AI al veel voorwerk te laten doen.

Mai mai mai, ik werd met de dag enthousiaster! 

COPY REVOLUTION is geboren. 

 

Welke kansen laat jij onbenut aan je voorbijgaan?

Soms doen zich kansen voor die zeldzaam zijn en slechts af en toe langskomen.

Je hoeft maar één keer op het juiste te wedden en je kunt je stoutste verbeelding overtreffen.

In mijn live Masterclass ontdek je hoe AI en copywriting jouw bedrijf laat groeien. Pak deze unieke kans en vergroot snel je bereik met aansprekende content. 

Dit is een ‘once-in-a-lifetime’ kans, en ik wil je helpen deze te grijpen – niet omdat je bang moet zijn om ‘vervangen te worden door robots’, maar omdat ik het potentieel van ChatGPT en AI heb gezien.

Ik help je kwalitatief betere en verfrissende teksten te schrijven die jouw doelgroep aanspreken. En dat in de helft van de tijd! Zonder dat je technisch onderlegd hoeft te zijn of een doorgewinterde copywriter.

 

Hi, ik ben Susan!

De creatieve content die ChatGPT mij teruggeeft is inspirerend, soms lachwekkend, maar zet mijn creatieve brein op scherp.

Met de inspiratie die ik terugkrijg, gecombineerd met mijn copywriting skills, consumentenpsychologie en emoties, schrijf ik niet alleen waanzinnige teksten, maar ben ik ook nog eens veel sneller klaar en houd ik meer tijd over voor mijn gezin.

Als conversie copywriter (sinds 2019) en StoryBrand-gecertificeerde gids (sinds 2022) keer ik de hersenen van jouw ideale klant binnenstebuiten. Ik ben dol op consumentenpsychologie en de werking van het brein en ontrafel zo hun geheimen.

Het gebruik van ChatGPT maakt mijn werk beslist een stuk eenvoudiger, sneller en leuker! 

Ik gun elke ondernemer gave content, tijdsbesparing en veeeeel minder frustratie.

Stel je voor ...

Wat zou er voor jou dan veranderen? 

Dat deze gratis en super eenvoudige tool dat voor jou mogelijk maakt is mindblowing.

Oké, oké… mits je weet hoe je de juiste informatie eruit krijgt. 

Dus, wat doe jij? Sluit jij je ogen of ga je het omarmen? Er liggen nieuwe kansen op jou te wachten.

Ben je klaar voor voor mindblowing ideeën en een flinke dosis creativiteit? 

In deze masterclass combineren we 3 dingen: 1. Hoe het brein van jouw lezer werkt en overtuigingstechnieken. 2. Jouw schrijfstem, waardoor de teksten klinken zoals jij. 3. Het gebruik van de chatbot als sidekick om je out-of-the-box te laten denken en jouw creatieve schrijfcel te activeren.

Er is alleen een probleem ... 

AI is mindblowing; het zet jouw creatieve schrijfcel in werking. Maar laten we niet vergeten dat AI nog steeds een gebrek heeft aan de human touch.

Met jouw eigen energie in combinatie met AI ben jij in staat om echt verbinding te maken met jouw lezers en te voorkomen dat jouw teksten generiek worden en dertien in een dozijn zijn.

Wanneer jij schrijft, voelen jouw lezers het verschil en dat maakt dat jouw woorden hen raken in het hart. En dat is een van de belangrijkste dingen die ik je wil meegeven. Ik deel mijn copywriting skills met jou zodat jij vanuit het brein van jouw lezer leert te denken en te schrijven wat zij willen horen.

Voor wie is deze online Masterclass?

Deze Masterclass is helemaal op maat gemaakt voor gepassioneerde, missie-gedreven ondernemers die hun bereik en impact willen vergroten. Ben jij vastberaden om alles uit jezelf en je bedrijf te halen? Je begrijpt dat het belangrijk is om kwalitatief goede content te produceren om je bereik en impact te vergroten. Dan is deze Masterclass speciaal voor jou.

Wat levert het je op:

Ben je klaar met je 13-in-dozijn content?

Wil jij jezelf heel veel tijd besparen, ben je klaar met middelmatige content creëren en wil je niet achterblijven op de concurrentie? Pak dan nu de kans om deel te nemen aan de online Masterclass (via Zoom)AI en copywriting voor slechts 47 euro excl. BTW

Bonussen

Exclusieve bonus

50 waardevolle prompts

50 prompts om jouw teksten naar een hoger niveau te tillen. 

Exclusieve bonus

1 OP 1 CALL (30 MINUTEN / TELEFONISCH)

Ontdek in een persoonlijk 1 op 1 gesprek welke kansen er voor jou liggen je content te verbeteren. 

PS

Word een copywriting-ster met behulp van ChatGPT!

Waarschijnlijk loopt je bedrijf al goed en zit je deep down van binnen helemaal niet te wachten op verandering. En dat begrijp ik als geen ander, we zijn al druk zat. Echter, één dag investeren is 50% in je toekomstige schrijftijd halveren. 

Maak gebruik van deze grandioze tool om jouw teksten naar een hoger niveau te tillen in jouw eigen-wijze tone of voice 

Waarom wachten en achter de feiten aanhollen en straks links en rechts te worden ingehaald door je concullega’s. 

Deze ene dag zorgt voor een complete copy revolution in jouw bedrijf – gegarandeerd!

Suus, ik weet genoeg. Ik meld me meteen aan!

Faq

Belangrijk om te weten

Voor ambitieuze missiegedreven ondernemers die hun bereik willen vergroten en meer impact willen maken met datgene waar ze rete goed in zijn.

Of ben je van plan om over te stappen naar een nieuwe doelgroep en wil je jouw communicatie aanpassen aan de taal die deze nieuwe doelgroep aanspreekt? 

Meld je dan is deze live Masterclass speciaal voor jou. 

Deze dag is niet voor copywriters, tekstschrijvers of marketeers.  

Nee, zeker niet! Deze Masterclass is voor de ondernemers die van ChatGPT hebben gehoord, maar het nog niet serieus inzetten voor hun bedrijf. 

Een account aangemaakt hebben voordat je komt is wel fijn. 

Ben je starter met ChatGPT of heb je al zitten rammelen op ChatGPT je bent beide welkom. 

Alhoewel er veel AI tools zijn werk ik met ChatGPT, deze is gratis en voor iedereen toegankelijk.

Ik laat je zien hoe je ChatGPT inzet om jouw creatieve brein te activeren. De input die je geeft is jouw eigen kennis.

Gelukkig, ik ook niet! ChatGPT is een chatbot en hiervoor heb je geen technische kennis nodig. Het enige wat je nodig hebt is een account.

Nee, helaas neem ik SEO niet mee in deze Masterclass. Deze Masterclass is vooral gericht om je inzichten te geven hoe je overtuigende content schrijf in je eigen tone of voice en hoe ChatGPT slim inzet en  je creatieve brein activeert. 

Ik laat je zien hoe je ChatGPT gebruikt als inspiratiebron voor jouw content. Als ondernemer moet je niet willen dat je een copy-paste wordt van ChatGPT. Jouw eigen unieke tone of voice kan niet door ChatGPT worden overgenomen.