Programma aanbod

Versnel je groei met een helder verhaal

Speciaal voor gepassioneerde grootdenkende ondernemers die on fire zijn en next level willen doorbreken met een scherpe en gefocuste boodschap

Ontdek je focus klant

Vindt de juiste woorden

groei met je bedrijf

ZOU JOUW BOODSCHAP WAARMEE JIJ JE BEDRIJF LAAT GROEIEN, NIET HET ALLERBELANGRIJKSTE MOETEN ZIJN?

Hoe vertel je mensen hoe geweldig je bent zonder opschepperig over te komen? Hoe verpak je jouw expertises, je talenten, je persoonlijkheid in een krachtige en overtuigende boodschap waarmee je een volslagen vreemde overhaalt voor jou te kiezen? 

De juiste woorden vinden is voor veel ondernemers moeilijk, want hoe verpak je jouw aanbod in een overtuigende tekst waarmee je betere klanten aantrekt, die jouw waarde inzien en daarvoor willen betalen? 

Gelukkig is er een oplossing.

Help je bedrijf vooruit en start met deze 4 stappen

één

Ik help je jouw heldere boodschap creëren. Wat is jouw verhaal en welk potentieel laat jij nog onbenut? We gebruiken hiervoor een bewezen communicatie framework.

twee

Opzetten van een ijzersterk  communicatieplan voor overzicht, orde en samenhang en om gericht en to-the-point te communiceren.

drie

Copywriting expertise toepassen. Ontdek welke woorden ervoor zorgt dat klanten moeiteloos “JA” zeggen tegen jouw aanbod. 

vier

Met een bewezen marketingplan vullen we je leadvijver en trekken we betere klanten aan. 

Ik bied programma's die jouw verder helpen met de groei van jouw bedrijf

Mijn programma’s zijn ontwikkeld voor ondernemers die bereid zijn om door te pakken. Je ontvangt alle informatie en kennis die je nodig hebt om je boodschap te verduidelijken en om schrijfskills te verbeteren. Of je kiest ervoor om overtuigende teksten door mij te laten schrijven. 
 
De combinatie van 1-op-1 coaching, de online Academy, scherpe copywriting en mijn creatieve marketing brein zorgt ervoor dat jij je boodschap verduidelijkt, je expertstatus vergroot, de juiste klanten aantrekt en je bedrijf laat groeien. 

"Susan's uitleg is praktisch, simpel en zonder poespas. Ik heb leren schrijven in de taal van de lezer en daarbij lekker mezelf te blijven, I love it!”

Angelique Piternella - CEO Share Business Management

"Ooit heb ik het knap lastig gevonden mijn verhaal over de bühne te krijgen. Sinds ik mijn boodschap heb verhelderd en de juiste woorden eraan heb gegeven, heb ik meer succes."

Mijn programma’s zijn niet voor iedereen. Ik werk met klanten die echt willen doorpakken en bereid zijn de blokkades, overtuigingen en weerstanden in de ogen te kijken. We hebben ze allemaal, ik ook! Hoe ga je er mee om? In mijn programma’s bied ik ook externe hulp om dit aan te pakken.

Deze programma's helpen het beste uit jou en je bedrijf te halen

Maak hier je keuze:

Spot On!

DO IT YOUR SELF

Jaarprogramma

Groepscoaching is een geweldige manier voor ondernemers die floreren in een community. In een tijdsbestek van 12 maanden zullen we samen de stappen doorlopen naar een heldere boodschap, je teksten herschrijven en eenvoudig 5delige marketingplan uitwerken, waarmee jij de juiste klanten aantrekt. 

Je resultaat na 12 maanden

  • Je weet wie je focus klant is en hoe je in woorden met ze verbindt.
  • Jouw bedrijfsboodschap, glashelder en inspirerend uitgewerkt met een bewezen communicatie framework.
  • We hebben een 5 – delig marketingplan voor jouw bedrijf uitgewerkt waarmee je meer leads en klanten aantrekt.
  • Je hebt je (high-end) aanbod uitgewerkt en beschreven.
  • Je weet wat jouw tone of voice is waarmee jij kleur en herkenning geeft aan jouw teksten. 
  • Je schrijfskills zijn verbeterd met de beste copywriting tips en adviezen.
  • Je weet precies wat er nodig is om jouw focus klant te bereiken en met welke woorden.
  • Je hebt inzicht hoe het brein werkt van je lezer en maakt daardoor betere woord keuzes.
  • Al je communicatie en webteksten, teksten/e-mails/salespagina’s zijn verscherpt, gefocust en herschreven, zodat ze moeiteloos ‘Ja’ zeggen op jouw aanbod.

Dit is wat je krijgt:

Kickstart gesprek: (live/1-op-1/hele dag) Communicatie framework uitwerken voor een heldere boodschap, waarmee je basiselementen staan voor al je marketingdoeleinden (website, mails, pitches, video scripts, tag- en onliners).

Communicatieplan uitwerken: (live/1-op-1/hele dag) Samen krijgen we helder, wie jij bent, wat je kwaliteiten zijn, afstemming op je aanbod, je unieke kernkwaliteiten, marketingstrategie en wat je eigen tone of voice is. En wie je focus klant is en welke taal zij spreken.

Copywriting & Business Coaching: (online/ 60 minuten/groep) 10 x coachingsessies voor feedback op je teksten en marketing tips en tools om je bedrijf te laten groeien.

Tussentijds feedback: (e-mail) Heb je teksten voor feedback of vragen, mag je me tussendoor altijd mailen.

Online Copywriting Academy: (online/ 1 jaar) Toegang tot mijn online copywriting programma met alle benodigde templates om succesvolle teksten te schrijven t.w.v. 995

Koffie & Copy ochtenden: (online/groep) Elke 2 maanden hebben we een koffie & copy ochtend om te werken aan je content – welke dan ook.

Bereikbaar per WhatsApp: (door de week) Voor korte snelle  vragen, zodat je direct verder kunt of om je succesmomenten te delen ;-

Jouw investering 555 per maand

Elevate Your Business

DONE FOR YOU

Jaarprogramma

Werk exclusief 1-op-1  met Susan en versnel je de groei en verbeter je positionering met een heldere boodschap, scherpe copywriting en bewezen marketing oplossingen voor je bedrijf. Susan schrijf al je teksten. 

Enkele enthousiaste reacties

“Susan leest ook ’tussen jouw regels door’. Binnen een paar tellen komt ze tot de kern. De kern van jouw tekst én van jouw ‘eigen-aardig-heid’. Het is precies de kern die je nodig hebt voor het schrijven van je eigen TOPteksten ‘met pit’”  

Mireille Veenhuis –  MerkwaardigVerschil.nl

Mijn propositie van mijn bedrijf is 180 graden gewijzigd na gesprekken met Susan waardoor ik nu mijn diensten anders verkoop dat voorheen. Momenteel zijn we in proces om alle websteksten te herschrijven. 

Ferry Otter – FDO Consultancy

Susan heeft mij al coachend begeleid in het vinden van de teksten op mijn site, door middel van ongelooflijk veel vragen te stellen over wie ik ben, wie mijn klant is, wat ik verkoop en waarom ik dit verkoop, en nog een heleboel andere vragen.

Ivonne van Dis.nl