Verover de harten van je klanten met een glasheldere boodschap en onweerstaanbare copy

Speciaal voor gepassioneerde ondernemers met een missie - die on fire zijn - en communicatie naar een hoger niveau willen tillen. Zodat ze hun bereik vergroten en meer impact maken en moeiteloos hun aanbod van 5,10 of 20k verkopen.

Vind je onderscheidend vermogen

Vergroot je bereik en maak meer impact

Vraag moeiteloos 5,10 of 20k voor je aanbod

Ben jij ook zo ontzettend gedreven en wil jij niets liever dan jouw boodschap op een overtuigende en energieke manier communiceren? Dan herken jij vast wel de vragen die jou ’s nachts wakker houden:

  • Hoe kan ik mijn boodschap zo vertellen dat deze echt blijft hangen bij mijn potentiële klanten?
  • Hoe deel ik mijn kennis en expertise op een manier die mensen inspireert en motiveert om in beweging te komen? 
  • Hoe zorg ik ervoor dat ik een waardevol aanbod moeiteloos voor 5, 10 of 20k verwoord en verkocht krijg?
  • Hoe kan ik mijn schrijfvaardigheden verbeteren, zodat ik mijn boodschap krachtig kan overbrengen en mensen kan overtuigen?
  • Hoe maak ik me los van de massa en claim ik mijn expert status op een authentieke en betrouwbare manier?

Voel jij de ontembare drang om jouw bereik te vergroten en de boel een beetje op te schudden?

Als je jouw bedrijf wilt laten groeien, dan moet je vol overtuiging en met passie je boodschap kraakhelder uitdragen. 

Als jij jezelf durft te zijn en je boodschap op jouw eigen-wijze manier overbrengt, dan zul je een onuitwisbare indruk achterlaten. Het gaat dus niet alleen om wat je zegt, het gaat ook om hóe je het zegt.

Door aan jouw communicatie te werken en deze onweerstaanbaar helder te laten zijn, zet je niet alleen een krachtige boodschap neer waarmee jij super zelfverzekerd en daadkrachtig overkomt, maar creëer je ook vertrouwen bij je publiek. 

"Ooit heb ik het knap lastig gevonden mijn verhaal over de bühne te krijgen. Sinds ik mijn boodschap heb verhelderd en de juiste woorden eraan heb gegeven, heb ik meer succes."

Maak in 4 stappen het verschil met jouw bedrijf

Verhelder jouw boodschap voor meer vertrouwen

In een handomdraai een glasheldere boodschap waarmee je vertrouwen kweekt en je autoriteit in de markt opbouwt. 

Creëer een waardevol aanbod en vraag hogere prijzen

Je waardevolle aanbod uitgewerkt en/of  aangescherpt waarmee je moeiteloos 5, 10 of 20k voor kunt vragen.

 

Herschrijf je teksten gevalideerd door een copywriter

Verbeter je schrijfskills.  Ontwikkel je onderscheidende tone of voice  en ontdek alles over het brein en consumenten-psychologie. 

Communiceer met daadkracht en maak impact

Met een slimme contentstrategie en onweerstaanbare copy laat je zien wat je te bieden hebt op jouw eigen-wijze manier. 

Ik bied programma's die jouw verder helpen met de groei van jouw bedrijf

Mijn programma’s zijn voor gepassioneerde ondernemers die on-fire zijn met een krachtige missie en een ontembare drang naar groei! 

Je ontvangt van mij alle kennis en informatie die je nodig hebt om je boodschap te verhelderen en je communicatie te versterken, zodat je opvalt in jouw markt, je zelfverzekerd en daadkrachtig overkomt met jouw eigen niet-te-kopiëren tone of voice. 

 Met behulp van 1-op-1 coaching, toegang tot de online Academy, scherpe copywriting, content en (creatieve) marketing strategieën, zul je zonder enige moeite betere klanten aantrekken en je bereik vergroten. 

 

"Susan's uitleg is praktisch, simpel en zonder poespas. Ik heb leren schrijven in de taal van de lezer en daarbij lekker mezelf te blijven, I love it!”

Angelique Piternella - CEO Share Business Management

Mijn programma’s zijn niet voor iedereen. Ik werk met klanten die echt willen doorpakken en bereid zijn de blokkades, overtuigingen en weerstanden in de ogen te kijken. We hebben ze allemaal, ik ook! Hoe ga je er mee om? In mijn programma’s bied ik ook externe hulp om dit aan te pakken.

Deze programma's helpen het beste uit jou en je bedrijf te halen

Jaarprogramma SPOT ON!

Dit 12 maanden durende programma tilt jouw bedrijf naar een hoger niveau! 

Je krijgt persoonlijke 1-op-1 coaching, inspirerende live-dagen en de vele templates en lessen uit de online academy. 

Hierdoor leer jij hoe je een krachtige boodschap formuleert en jouw autoriteit in de markt vergroot. Bovendien krijg jij ook nog eens alle persoonlijke feedback en herschreven teksten van mij terug, zodat jij continu blijft groeien in jouw communicatievaardigheden. 

Na 12 maanden zul jij:

Investering: 8900 euro

(betaling in termijnen mogelijk)

COPY Revolution
6 maanden

Dit programma biedt elke 3 weken groepscoaching sessies waarin we jouw teksten zin voor zin doornemen, verbeteren waardoor je superaantrekkelijk wordt voor jouw ideale klant. We verhelderen je boodschap met het bewezen framework van StoryBrand. 

Je ontdek hoe het brein van jouw lezer werkt en beïnvloed op een positieve manier. Je verbetert niet alleen jouw copywriting skills, maar je leert ook hoe jij je onderscheidt van jouw concurrenten met jouw eigen niet-te-kopiëren tone of voice. En natuurlijk zijn jouw teksten een ware weerspiegeling zijn van wie jij bent en jouw onderscheidende persoonlijkheid. I’ve got you!

Om jouw schrijftijd met 50% te verminderen werken we met ChatGPT als jouw sidekick. Deze magische taalassistent wakkert niet alleen jouw creativiteit aan, maar helpt jouw ook mindblowing teksten schrijven. 

Dit is wat je krijgt: 

Resultaat na 6 maanden

Tijdelijk pilotprijs

Investering: 1995 euro

Nog 3 van de 5 plekken beschikbaar! Hierna wordt de prijs 2999 euro.

Dit is wat mijn klanten zeggen

“Susan leest ook ’tussen jouw regels door’. Binnen een paar tellen komt ze tot de kern. De kern van jouw tekst én van jouw ‘eigen-aardig-heid’. Het is precies de kern die je nodig hebt voor het schrijven van je eigen TOPteksten ‘met pit’”  

Mireille Veenhuis –  MerkwaardigVerschil.nl

Mijn propositie van mijn bedrijf is 180 graden gewijzigd na gesprekken met Susan waardoor ik nu mijn diensten anders verkoop dat voorheen. Momenteel zijn we in proces om alle websteksten te herschrijven.  

Ferry Otter – FDO Consultancy

Susan heeft mij al coachend begeleid in het vinden van de teksten op mijn site, door middel van ongelooflijk veel vragen te stellen over wie ik ben, wie mijn klant is, wat ik verkoop en waarom ik dit verkoop, en nog een heleboel andere vragen.

Ivonne van Dis.nl