6 MAANDEN PROGRAMMA

COPY

REVOLUTION

Voor veelzijdige ondernemers met een passie een missie die willen doorbreken naar de 100k en ver daarboven met een catchy en overtuigende bedrijfsboodschap, onderscheidende content en een waardevol aanbod.

Voel je diep van binnen die kracht: jij hebt iets magisch, iets dat levens verandert. Je hebt de passie, de drive en het verlangen. Je wilt groeien, schitteren en de top bereiken… maar hoe?

 Hoe zorg je ervoor dat jouw unieke mix van interesses en talenten doorsijpelt in elke zin, elk woord dat je de wereld in slingert? Dit, zodat je jouw bedrijf kunt laten groeien en doorbreekt naar de 100k en ver daarboven?

Het probleem is: De magie van wat jij doet, komt gewoon niet over

En dan kun je in elk business programma stappen om te leren hoe je jouw bedrijf laat groeien, nog harder werken om alle marketingtrucs geïmplementeerd te krijgen. 

Zonder een duidelijke bedrijfsboodschap en de juiste woorden waarmee jouw klanten de waarde van jouw aanbod NIET voelen en de resultaten die ze ermee kunnen behalen NIET inzien, gaan ze geen euro aan je uitgeven. 

Stel je eens voor...

Je hebt een bedrijf waarin klanten precies begrijpen waarom ze voor jou moeten kiezen. Waar je aanbod zo overtuigend en exclusief gepositioneerd is dat klanten hun portemonnee voor je open gooien. Een bedrijf waar je trots op bent, wat je voldoening geeft en wetende dat je écht het verschil maakt en je klanten dat ook voelen.

Wat gaat er voor jou dan wel niet veranderen? 

In 3 stappen je bedrijf een mindblowing upgrade

AnalyzeloopCreated with Sketch.

ONTDEK

Ontdek jouw verhaal 

Met een bewezen formule succesvol gebruikt voor Oscar-waardige films schrijven we jouw superscherpe marketingboodschap, checken we waar jouw goud zit en vinden we jouw ideale klant waar jij dolenthousiast van wordt.

 

KIES

Kies de juiste woorden

Ontdek de moderne copywritingtechnieken die je als bedrijf vandaag de dag nodig hebt om op te vallen, zodat je precies weet hoe je overtuigende en onderscheidende en hoog converterende content schrijft die elke trend en elke robo-copy overleeft.

Krijg een kijkje op de belangrijkste psychologische triggers die je zullen helpen in het hoofd van je klanten te kruipen, emoties op te roepen en tot actie aan te zetten.

GROEI

Groei met je bedrijf

Door jouw ‘goud‘ te ontdekken, wordt de keuze voor een aanbod en prijs die écht de waarde weerspiegelen een no-brainer. Door een duidelijke verkoopstrategie te volgen, verhoog je niet alleen je conversies, gaan we je bereik vergroten, maar zet je ook een stevige voet in jouw markt. 

"Stop met het verspillen van je kostbare tijd & geld met een onduidelijk boodschap en nietszeggende woorden"

Dit programma had ik graag gehad toen ik mijn bedrijf begon in 2016. Ik was super gepassioneerd over mijn praktijk die ik destijds wilde opbouwen en wist dat ik een superkracht in handen had waarmee ik echt het verschil kon maken.

Maar er was bijna geen businesscoach die mij, naast hoe ik mijn praktijk van de grond kreeg, kon helpen met het verwoorden van mijn aanbod en de resultaten die je ermee kon behalen. Als multipassionate ondernemer had ik verschillende interesses en talenten, en het was een uitdaging om dit op een samenhangende manier over te brengen in de juiste woorden. Om die reden ben ik zelf een copywriting opleiding gaan volgen om woorden te geven die mensen raakten.

Ik geloof echt dat als je ontdekt hoe je overtuigende teksten kunt schrijven, je verbinding creëert, anderen helpt en hen tot actie aanzet.

En ja, dat levert je klanten op – dat is wat ik je hier wil leren.

Binnen dit programma geef ik je alles wat je nodig hebt om een catchy en krachtige bedrijfsboodschap te formuleren en de woorden te vinden waarmee jouw klanten de waarde van jouw aanbod voelen. En de resultaten die ze ermee behalen inzien, waardoor ze hun portemonnee voor je opengooien. 

Je leert niet alleen hoe je de woorden slim en overtuigend kiest waarmee jouw klanten voor jou kiezen, maar we upgraden ook de waarde van jouw veelzijdige aanbod, schrijven teksten om eenvoudig meer klanten aantrekt, je krijgt de formule voor een simpele, op maat gemaakte marketingstrategie. 

Zo kun je een leven in vrijheid creëren, meer plezier hebben en daarbij meer mensen helpen die jouw hulp hard nodig hebben. 

 

Tot nu toe hebben meer dan 150 ondernemers zich al door mijn online programma’s laten inspireren om hun bedrijf een boost te geven. Heb ik jarenlang copywriting training & feedback geven aan de klanten van Eelco de Boer en tonnen verdiend als freelance copywriter.   

De strategieën en formules die ik met jullie deel, geworteld zijn in fundamentele marketingprincipes, zijn ze perfect te combineren met de A.I.-tools. De combinatie van deze marketingprincipes en AI zorgt niet alleen voor mindblowing resultaten, maar laat ook je bedrijf sneller groeien. 

Mijn programma's zijn voor gepassioneerde ondernemers die on-fire zijn met een krachtige missie en een ontembare drang naar groei! 

Hier is alvast een SNEAK PEEK van de programma modules

Jouw boodschap helder

Een heldere en eenduidige boodschap waarmee jij je duidelijk profileert en je bedrijf op de kaart zet. Hiervoor gebruik ik een bewezen formule uit de filmindustrie. 

Wat is jouw goud formule

 In 3 stappen afstemmen op jouw energie om te ontdekken: Wie wil je zijn, waar ben jij goed in en wat is de angst waarom jij op de rem trapt en je doelen niet bereikt.

Voor wie schrijf je?

Je krijgt een mindblowing formule om je ideale klant vlijmscherp en gedetailleerd uit te werken met behulp van AI.  Bye, bye uren lang je hersenen kraken! En zeg ‘hallo’ tegen de robot chat! 

Verdien meer met een KICK-ASS aanbod

We verhogen de verkoopwaarde van jouw aanbod door overtuigende, slimme en efficiënte woorden te gebruiken. Hierdoor voelt en ervaart de klant de waarde en kwaliteit beter van jouw aanbod en welke resultaten ze er mee kunnen behalen. (Dit is echt een game-changer!)

Formule om meer klanten aan te trekken

Je krijgt een effectieve en super simpele  formule om nieuwe klanten voor je te winnen, altijd op een manier die bij jou past – geen marketing trucjes (Vanuit jouw energie, zonder bullshit verhalen!) 

Woorden die je kassa laten rinkelen

Ik ga je niet vermoeien met een copywriting lesjes. Nope… ik leer je schrijven met emotie en hoe je het onbewuste brein beïnvloed met jouw woorden. 

Vergroot je bereik en bouw een fanbase

Wil je je bedrijf laten groeien? Volgers en fans zijn de sleutel. Ik gids je door het proces van topcontent maken, zonder stress en overwhelmed te raken.

Word dé onbetwiste nummer #1 in jouw markt

De ultieme shortcut om je bedrijf in 6 maanden de autoriteit te worden in jouw markt, zonder maar 1 euro aan advertenties te investeren. (Oké oké, het kost je je wel een beetje eigen tijd.)

Sneller schrijven en je bedrijf laten groeien met AI

Man, man, man wat is de digitale wereld toch ander nu AI ons leven binnen is gedenderd! Als een van de weinige copywriting experts van Nederland heb ik AI volledig omarmt (vanaf het begin) en ik neem je mee hoe je de beste testen schrijft, je content kwalitatief sterk verbetert en schrijftijd halveert.  

Met deze lessen weet je hoe je jezelf aan het einde van het programma daadkrachtig en zelfverzekerd als expert positioneert. Bovendien heb je een topaanbod waardoor klanten de waarde voelen en inzien welke resultaten ze hiermee kunnen behalen en daardoor zonder aarzeling in jou investeren.

Angelique Piternella CEO Share Business Management
Lees verder
"Susan's uitleg is praktisch, simpel en zonder poespas. Ik heb leren schrijven in de taal van de lezer en daarbij lekker mezelf te blijven, I love it!”

Wat levert het programma je op?

Programma onderdelen

Dit krijg je en kunt je verwachten:

Live kickstart gesprek

Deze dag werken we aan je heldere marketingboodschap met een bewezen communicatie framework die ervoor zorgt dat de basiselementen staan voor al je marketingdoeleinden (website, e-mails, pitches, video scripts, tagline en oneliners). Daarnaast nemen we de tijd om je aanbod tefinetunen en te verscherpen. Dit gesprek duurt ca. 3 uur en is bij mij op kantoor in Vianen. 

2 Thema
Live dagen

2 live dagen met de groep om je conversie verhaal te ontwikkelen zodat je hiermee eenvoudig je aanbod verkoopt en te werken aan jouw eigen unieke tone of voice. 

Online Academy om money-making teksten te schrijven

1 jaar toegang tot de online Academy tjokvol materiaal om je teksten, websites, nieuwsbrieven, marketing stappenplannen en waardevolle templates en formules die je nodig hebt om onweerstaanbare teksten te schrijven en je bedrijf op te bouwen. Na het programma heb je nog 6 maanden extra de tijd, dus in totaal 12 maanden, om alle lessen en opnames op je eigen tempo te implementeren.

Tekst
feedback

Het meest waardevolle onderdeel van dit programma is de persoonlijke feedback op je teksten door een copywritingexpert. Hiervoor worden ZOOM calls voor geregeld en je mag altijd je teksten uploaden voor schriftelijke feedback. Zodat je de beste converterende teksten krijgt die bij jou passen. 

 

2 live
content dagen

In de 6 maanden hebben we 2 live dagen op locatie om aan je social media content te werken.  Ik heb hiervoor een speciaal format zodat je gefocust kunt schrijven en met de nodige stukken tekst naar huis gaat.  

Facebook community

Snackable content, inzichten en energizers in mijn Facebook community. Niet elke keer hoeven in te loggen in de online omgeving, maar waardevolle korte lessen, inzichten, denkvragen en bewustwording-momentjes tijdens het wachten bij de tandarts, op het toilet of tijdens de reclame van je favoriete TV programma. 

En ontmoet ondernemers net als jij die deze training volgen. We hebben allemaal dezelfde vragen en uitdagingen. Hoe geweldig is het om samen te groeien? Deel je overwinningen, vraag om advies en steun elkaar.

Hi, ik ben Susan!

Ik help ondernemers hun communicatie om te toveren tot een meesterwerkje met een knipoog. Zo prikkelen ze de nieuwsgierigheid van hun ideale klant en blijven ze top-of-mind. Zodat ze klanten aantrekken die vallen voor de charmes van hun bedrijf.  

Ik begrijp dat je gepassioneerd bent over jouw vakgebied, maar soms raak je verdwaald in de overvloed aan informatie en weet je niet waar je moet beginnen om jouw verhaal helder en overtuigend over te brengen. Dat is precies waar mijn expertise in consumentenpsychologie en de werking van het brein van pas komt. 

Samen gaan we de hersenen van jouw ideale klant binnenstebuiten keren en hun geheimen ontrafelen en zorgen we ervoor dat ze jouw diensten kopen tegen betere investeringen. 

 

Dit is wat mijn klanten zeggen

Voordat ik Susan leerde kennen merkte ik dat mijn teksten niet lekker liepen en dat zowel mijn content voor sociale media als mijn website niet goed converteerden. Bij het kickstart gesprek werd mij al snel duidelijk dat het eerst belangrijk was om goed in kaart te krijgen wie nu echt mijn ideale klant was en mijn boodschap helder te krijgen en hoe ga je dit goed in de markt zetten.   

Voordat ik instapte had ik moeite om een coach te vinden die mij kon geven wat ik nodig had, ik wist het niet zo goed. Susan heeft mij daar enorm in geholpen door goed aan te voelen wat ik nodig had en stap voor stap de ingezette strategie uit te rollen, zonder dat ik me overweldigd voelde. Ze houdt dingen simpel, wat zorgde voor duidelijke focus.

Wat een eye-opener was, was het besef dat als je boodschap niet helder en je teksten niet duidelijk zijn, je potentiële klanten afhaken. Het uitzoeken van je ideale klant is echt zo belangrijk. Zonder deze kennis is het moeilijk om relevante content te creëren. En om eerlijk te zijn, het is niet eenvoudig om je boodschap scherp en overtuigend over te brengen. Dit programma, gecombineerd met de persoonlijke ondersteuning van Susan heeft mij daarbij enorm geholpen. 

Onze persoonlijke sessies waren enorm waardevol voor mij. Susan’s motiverende kracht en het besef dat groei tijd nodig heeft, waren echte game-changers.

Ik zou Susan omschrijven als “doortastend”, “out-of-the-box denken” en “mensgericht”. Ze heeft een bijzonder talent om dingen te doorzien voordat ik zelf de connecties maakte. Susan benadert uitdaging vanuit verschillende creatieve invalshoeken en is altijd op zoek naar wat het beste past bij een persoon. Ze helpt om af te stemmen op wat je echt leuk vindt en wat echt bij je past.

Dankzij deze samenwerking heb ik niet alleen meer klanten gekregen, maar ook een enorme boost in zelfvertrouwen ervaren. Ik ben als persoon gegroeid. Nu staat mijn bedrijfsfundament stevig en het drijft me elke dag om verder te gaan.

Als ik het een cijfer zou moeten geven, krijgt deze ervaring een 8. Suus is absoluut down to earth en dat waardeer ik enorm.

Annelies Beekman – Intuïtief Personal Branding Expert

Susan is een ervaren tekstexpert. Met haar training zorgt ze voor een sterk fundament en legt ze concepten makkelijk uit aan zowel ervaren als ook minder ervaren schrijvers.

Emile Ruig – Storytelling & Copywriter

Susan is scherp, duidelijk, kritisch en dus precies wat je zoekt in een copywriter! Daarnaast heeft ze humor en is ze een warme en lieve dame die erg bevlogen is in haar werk. Ze heeft een passie voor woorden. Ze geeft mooie duidelijke tips die je direct door kunt voeren in je teksten. Ze weet me te raken door haar diepgang en haar bevlogenheid die je motiveert om het beste uit jezelf (en je teksten) te halen. 

Anoek de Boer – CrazyCconnections.nl 

Voor wie is het programma geschikt?

Voor wie zijn mijn programma´s niet geschikt:

Nu is het jouw beurt. Ik ben ZO enthousiast om je te verwelkomen het programma om je bedrijf een upgrade te geven in slechts 6 maanden.

Maak hier je keuze:

Groepsprogramma
COPY Revolution

6 maanden programma
2995
of per maand (6x) 499 euro
  • Kickstart gesprek met Susan (3 uur) 🚀
  • Online 1-op-1 ZOOM gesprek om je aanbod te ontwikkelen en te verwoorden
  • 4 live dagen op een sfeervolle locatie (groepssessie)
  • 1 x per 3 weken online Q&A met de groep
  • 2 x per maand hot seat sessies om je content door te nemen
  • Feedback op al je teksten
  • 1 jaar toegang tot de Online Academy (6 maanden extra!)
  • Toegang tot de online Facebook community
  • 1 x emergency call voor als je vastloopt ☎
  • Bonus live dag Copy & AI

Tijdelijke Bonus Training

Extra live dag: A.I. content & copywriting workshop live op locatie 

Tijdens deze dag leer je mijn  persoonlijke technieken, aanwijzingen en tips over hoe je specifieke, herkenbare en relevante teksten schrijft met behulp van maanden doorontwikkelde unieke formule voor A.I. 

Belangrijk om te weten: bij nieuwe digitale tools, zoals ChatGPT, is de kwaliteit van je uitkomst gelijk aan wat je erin stopt. Met de juiste input krijg je echt waardevolle resultaten waarmee jij de kwaliteit van je content verbetert. 

Vroeg jij je dit ook nog af?

Belangrijk om te weten

Je krijgt van mij, als copywriting expert, persoonlijke feedback op de teksten en opdrachten die je inlevert. Daarnaast zijn we regelmatig online samen waarbij je me alles mag vragen.

Wat veel van mijn klanten als grote meerwaarde ervaren, is dat ik persoonlijk goed bereikbaar ben. Ik werk met een systeem (Trello) waar je direct je vragen stellen en teksten kunt uploaden. 

In het programma zijn 2 live dagen gepland op locatie in Vianen, waar we werken aan de groei van jouw bedrijf + tijdelijk een extra Bonus training:  A.I. content & copywriting workshop live op locatie

Alle Q&A’s zijn op de donderdag ochtend.

Hot seat sessie zijn altijd op dinsdag of woensdag. 

Live dagen =  19 januari a.s. van 10:00 uur – 16:00 uur in Vianen 

Live content dagen elke 2 maanden. 

Workshop AI en ChatGPT = 8 februari 2024 

Valt jouw traject in mijn vakantie periode (augustus) wordt het programma automatisch met 1 maand verlengd. 

Om de beste teksten te schrijven die je bedrijf een mindblowing upgrade geven, is het essentieel om het bedrijf exclusiever te positioneren met slimme en overtuigende woorden. Dit zorgt ervoor dat je ideale klanten de waarde beter ervaren en begrijpen welke resultaten ze kunnen bereiken met jouw oplossing. Hiervoor is het belangrijk dat we precies weten wie je ideale klant is.

Sta je hier niet voor open, en wil je liever iedereen over heel de wereld helpen, dan verwijs ik je graag naar een andere collega-coach om je verder te helpen. Ik geloof erin dat als je niet helder hebt met wie je praat, je de plank misslaat en je nooit de resultaten behaalt die je graag wilt.

Dat gezegd hebbende, we starten altijd met het in kaart brengen van je ideale klant. Ik heb hier een speciale methode voor wat het super eenvoudig maakt. Je hoeft je dus echt niet dagenlang op je zolderkamertje op te sluiten om erachter te komen wie jij wilt helpen. Binnen 2 uur is het geregeld op de manier die ik toepas in mijn programma. Met deze (nieuwe) ideale klant en de boodschap van jou (die we hebben vastgesteld in het kickstart gesprek) herschrijven we de teksten die je al hebt, maar meestal is het nodig alles te herschrijven.  

Hoe gaat het schrijfproces in zijn werk? 

Jij deelt je bestaande tekst met mij of je maakt een nieuw concept met daarin de boodschap die je wilt overbrengen. We zetten dit concept op met behulp van templates uit de online Academy. Eerst maken we je verhaal helder! 

Deze tekst deel je met mij via Trello. Met onze gesprekken in mijn achterhoofd en de uitwerking van jouw ideale klant geef ik je feedback op de teksten. 

Het is belangrijk dat je zelf dus altijd eerst zelf in de pen klimt om je concepttekst uit te schrijven, hiermee geef je mij richting in wat je graag wilt vertellen, zodat het zoveel mogelijk energie van jou in de tekst zit en niet die van mij.  

 

Ik ben sinds het eerste uur een groot fan van AI. Uren heb ik sinds januari besteed aan het mij eigen maken van deze tool. Ik word inmiddels door instanties uitgenodigd om presentaties te geven waarin ik mijn visie deel over het inzetten van AI als copywriter. En dat is niet simpelweg teksten knippen en plakken vanuit ChatGPT direct naar je website of socials. Nope… mijn visie hierop is totaal anders. 

Ik deel met mijn klanten mijn kennis en de reis die ik hierin maak. Want eerlijk is eerlijk, deze digitale revolutie is niet meer weg te denken en verandert met de dag. (Zelfs per uur!)

Hoe komt dit terug in dit programma?

Ik laat je zien hoe je waardevolle informatie over jouw ideale klant uit AI haalt en hoe je de teksten laat controleren door de beste copywriters ter wereld.

Dit zijn technieken die verder gaan dan waar de meeste ondernemers, die nog in de beginnersmodus zitten, blijven hangen.

Je hoeft geen expert te zijn in AI of ChatGPT. Zelfs als je nog geen account hebt, maakt dat niet uit. De tool is supersimpel; de magie zit in de vragen (prompts) die je aan ChatGPT stelt.
(Ik werk met het gratis account van ChatGPT).

Ik ben eerlijk met je, ik vond die hele d en dt kwestie altijd lastig. Dus heb ik mezelf aangeleerd om met zo min mogelijk saaie hulpwerkwoorden en moeilijke woorden te schrijven. Ik houd het simpel en duidelijk. En deze vaardigheid heeft mij veel succes gebracht. Ik heb onbewust van mijn zwakte mijn kracht gemaakt. 

Ik deel dit verhaal, omdat veel ondernemers het lastig vinden om teksten te schrijven die hun lezers aanzetten tot actie. Ze zijn bang om fouten te maken en om afwijzing te krijgen uit hun omgeving. Hierdoor durven ze vaak niet te publiceren.

Als voormalig energetisch therapeut weet ik als geen ander wat de kracht van positieve woorden is. Dit is er al die jaren ingebleven. Ik weet precies welke woorden het onderbewuste van je lezers op een positieve manier prikkelen en met welke tekst jij een glimlach op hun gezicht tovert.

Mensen kopen bij jou om jouw energie en niet omdat jij keurige, saaie, perfect grammaticale teksten hebt geschreven.

Dat dus…

Daarnaast heb ik gewerkt als freelance copywriter en tonnen omgezet voor grote namen, zoals: Eelco de Boer, 365 dagen succesvol, Janos Art, Succes Trek Je Aan en vele andere kleinere zzp’ers met grote dromen en ambities. 

Doe wat goed voor jou voelt, wil je jouw bedrijf een mindblowing upgrade geven en je bedrijf exclusiever te positioneren met slimme en overtuigende woorden. Zodat je ideale klanten de waarde beter ervaart en begrijpt en welke resultaten ze kunnen bereiken met jouw oplossing? Dan help ik je graag!

Bekijk het eens vanaf de andere kant: Ja, deze investering vergt wat van je financiën, maar wat zijn de kosten als je besluit het NIET te doen? Dit traject zal je bewust maken van hoe je op een positieve wijze invloed kunt uitoefenen op het onderbewuste brein van je lezer – een verandering die compleet nieuwe perspectieven zal openen. 

Dit is een vaardigheid die je gedurende je hele ondernemersreis veel zal opleveren. Bovendien zal je gehele bedrijf een upgrade ondergaan. Door overtuigende, intelligente en doeltreffende woorden te gebruiken, zal je potentiële klant de waarde beter begrijpen en ervaren van jouw aanbod. 

Mocht je vragen hebben, stuur dan gerust een e-mail naar susan@succesmetwoorden.nl of bel me.

Ik begrijp dat tijd een kostbaar goed is, vooral voor ondernemers. Daarom is mijn programma zo ontworpen dat het maximale waarde biedt met een minimale tijdsinvestering. De modules zijn flexibel en kun je in je eigen tempo en volgen. Ik richt me op efficiënte leermethoden en praktische toepassingen die direct resultaat opleveren, zonder dat je urenlang bezig ben. Dit programma is erop gericht om je snel vooruit te helpen, met praktische stappen, templates en formats die eenvoudig en makkelijk zijn te volgen en in te vullen. 

Mijn eerste advies, doe dat jezelf niet aan!

Stel je eens voor wat we samen voor elkaar kunnen krijgen en wat er voor jou en je bedrijf gaat veranderen? Meer leads, meer klanten en meer omzet. 

Dus – officieel: restituties voor verandering van gedachten worden niet gegeven.

Als je wereld echter ergens instort tussen de dag dat je je aanmeldt voor mentorschap en 14 dagen daarna, kunnen we mogelijkerwijs iets bespreken. 

 

 

Zeker, het maandbedrag staat vermeld op de salespagina bij de prijs. 

Je betaald de 1e factuur voor het kickstart gesprek en daarna krijg je automatisch elke maand een factuur. Wil je in termijnen betalen, stuur me even een mailtje: susan@succesmetwoorden.nl 

PS

Door deel te nemen aan een van deze programma geef je jouw bedrijf een mindblowing upgrade door het exclusiever te positioneren met slimme en overtuigende woorden. 

Hierdoor ervaren je potentiele klanten de waarde van jouw aanbod en de resultaten die ze kunnen behalen, wat hen sneller motiveert om in jouw aanbod te investeren.  

Suus, ik weet genoeg, laten we even bellen! 

Samengewerkt met: