Copy Revolution programma wordt gemiddeld beoordeeld met een 8,8

6 MAANDEN PROGRAMMA

COPY

REVOLUTION

In dit programma gaan we samen jouw boodschap aanscherpen tot iets wat niet alleen wordt begrepen, maar ook echt gevoeld. Zo ga jij je impact gigantisch vergroten met content die absoluut onweerstaanbaar is.

Hiermee gaan we aan de slag:

Live dagen

Ben je dol op live dagen met gelijkgestemde ondernemers, dan zit je goed bij de COPY Revolution. Je volgt maar liefst 6 live dagen

Kickstart Sessie

(Groepssessie/ live op locatie/ 10:00 - 16:00 uur)

Om je bedrijfsboodschap helder te krijgen en de ideale klant te bepalen.

Wat is jouw magische X-Factor?

(Groepssessie/ live op locatie/ 10:00 - 16:00 uur)

Deze live dag richt zich op wat jouw unieke waarde is, jouw X – factor en hoe jij je boodschap krachtig en duidelijk naar buiten brengt, zodat je consistent communiceert wat je daadwerkelijk vertegenwoordigt. 

Content schrijven met impact

(Groepssessie/ live op locatie/ 10:00 - 16:00 uur)

Deze training is jouw geheime wapen om je schrijfcreativiteit te ontdekken en content te creëren (video, blogs, sociale media berichten) die echt een snaar raakt bij je publiek. Praktische training hoe je teksten leert schrijven die niet alleen gelezen, maar gevoeld worden.

Verhalen die verkopen

(Groepssessie/ live op locatie/ 10:00 - 16:00 uur)

Zie je op tegen het idee van ‘verkopen’? Dat hoeft niet langer. In deze unieke training leer je hoe storytelling je geheime wapen wordt in het verkoopproces. Ontdek de magie van het vertellen van jouw eigen verhaal en hoe je hiermee jouw programma’s en trajecten vult met enthousiaste deelnemers.

Van passie naar plan en run je bedrijf vanuit je WHY

(Groepssessie/ live op locatie/ 10:00 - 16:00 uur)

Deze dag staat helemaal in het teken van het ontrafelen van jouw unieke WHY. We beginnen met een spirituele deep drive om uit te vogelen wat jou drijft en elke dag enthousiast je bed uit springt. Met deze waardevolle inzichten op zak, werken we samen in mastermind sessies om hier een aanbod en verdienmodel op uit te denken.

Schrijf een onweerstaanbare verkooppagina

(Groepssessie/ live op locatie/ 10:00 - 16:00 uur)

In deze 2-daagse duiken we diep in de geheimen van ons onderbewuste brein. Je ontdekt hoe je met slim gekozen woorden op een positieve manier kunt inspelen op de psychologie van je doelgroep. Zo leer je precies welke je moet gebruiken om een onweerstaanbare verkooptekst te schrijven die écht binnenkomt. 

 

Enthousiaste reacties van deelnemers

Gyllian Broers
Gyllian Broers Gillyan.nl
Lees verder
Voorheen stond ik als zangeres op de planken en liet ik mijn stem horen tijdens gelegenheidsoptredens. Naast mijn zangcarrière had ik een kantoorbaan, maar diep vanbinnen wist ik dat mijn hart sneller klopte voor de muziek. Ik wilde van mijn passie mijn inkomen maken, maar had geen idee hoe. Bij Susan werd het snel werd het duidelijk: mijn roeping was zingende barkeepster. Susan hielp mij om de stap naar actie te zetten en moedigde me aan om ondernemers te benaderen voor optredens. Aanvankelijk terughoudend, maar al snel met meer vertrouwen, benaderde ik café-eigenaren voor een 'proefoptreden' om hen te laten ervaren hoe mijn muziek meerwaarde bood aan hun bedrijf. Terwijl ik steeds meer geen optreden achter de bar, werkten we achter de schermen aan mijn merk. Nieuwe webteksten, een frisse fotoshoot, gepersonaliseerde bierviltjes en andere branding items kwamen tot leven. Binnen zes maanden was mijn nieuwe uitstraling een feit. De resultaten zijn er: als zingende barkeepster word ik steeds vaker gevraagd om te zingen, mijn kantoorbaan heb ik ondertussen opgezegd. Mijn agenda vult zich steeds meer en de financiële waardering voor mijn optredens is enorm gegroeid. Susan was meer dan een coach; ze was de drijvende kracht achter deze metamorfose. Met haar positieve, open en toegankelijke houding kon ik gemakkelijk mijn ware ik tonen, waardoor we samen snel vooruitgang boekten. Programma cijfer: 9.5!
Ferry den Otter
Ferry den Otter FDO consultancy
Lees verder
Dankzij Susan haar expertise heeft mijn website een complete transformatie ondergaan. Voorheen worstelde ik met het overbrengen van mijn boodschap, wat resulteerde in generieke teksten die niet opvielen tussen mijn concurrenten. Met Susan's begeleiding hebben we de focus verlegd van technische beschrijvingen naar het benadrukken van emotie en resultaat. Door haar schrijflessen en ingewonnen SEO-advies heb ik nu een nummer 2 positie in Google en werk ik samen met grote spelers in mijn branche. Ik heb geleerd om mijn verhaal krachtig te vertellen en waarde toe te voegen aan mijn content. Susan kijkt echt naar de mens achter de ondernemer en waarom hij/zij doet wat die doet. Ze schudt zo de meest briljante zinnen uit haar hoofd die resoneren met mijn doelgroep. Haar diensten bieden ongekende waarde voor het geld. Het resultaat? Een wachtlijst van klanten en een positie als een toonaangevende speler in de markt. Dank je wel, Susan!
Silly Wulms
Silly Wulms si-sissy.nl
Lees verder
Ik ben met Susan in zee gegaan omdat ze niet alleen mijn bedrijf een boost heeft gegeven, maar daarnaast helpt om je boodschap overtuigend verwoord te krijgen, iets wat veel andere coaches niet bieden. De eye-opener was zeker het helder krijgen en uitdiepen van de ideale klant, en het stellen van de juiste vragen daarover. Dit was echt een basisinzicht in hoe je de rest invult. Hoewel ik eerder pogingen had ondernomen om dit te doen, was het nooit zo grondig en effectief als in Susan's programma. Susan's aanpak is diepgaand en gaat verder dan gebruikelijk. Het kan soms confronterend zijn, maar het helpt echt om uit je comfortzone te komen. Ze hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en het opbouwen van sterke banden binnen de groep. Het resultaat van dit programma is duidelijkheid over de ideale klant en hoe de teksten geschreven en opgebouwd kunnen worden. De ervaring en de lessen van Susan over AI gecombineerd met haar copywriting skills hebben echt geholpen bij het verbeteren van mijn teksten en ik het is nu duidelijk voor wie ik er ben. Programma cijfer: 9
Annelies Beekman
Annelies BeekmanAnneliesbeekman.nl
Lees verder
Voordat ik Susan leerde kennen merkte ik dat mijn teksten niet lekker liepen en dat zowel mijn content voor sociale media als mijn website niet goed converteerden. Bij het kickstart gesprek werd mij al snel duidelijk dat het eerst belangrijk was om goed in kaart te krijgen wie nu echt mijn ideale klant was en mijn boodschap helder te krijgen en hoe ga je dit goed in de markt zetten. Voordat ik instapte had ik moeite om een coach te vinden die mij kon geven wat ik nodig had, ik wist het niet zo goed. Susan heeft mij daar enorm in geholpen door goed aan te voelen wat ik nodig had en stap voor stap de ingezette strategie uit te rollen, zonder dat ik me overweldigd voelde. Ze houdt dingen simpel, wat zorgde voor duidelijke focus. Wat een eye-opener was, was het besef dat als je boodschap niet helder en je teksten niet duidelijk zijn, je potentiële klanten afhaken. Het uitzoeken van je ideale klant is echt zo belangrijk. Zonder deze kennis is het moeilijk om relevante content te creëren. En om eerlijk te zijn, het is niet eenvoudig om je boodschap scherp en overtuigend over te brengen. Dit programma, gecombineerd met de persoonlijke ondersteuning van Susan heeft mij daarbij enorm geholpen. Onze persoonlijke sessies waren enorm waardevol voor mij. Susan's motiverende kracht en het besef dat groei tijd nodig heeft, waren echte game-changers. Ik zou Susan omschrijven als "doortastend", "out-of-the-box denken" en "mensgericht". Ze heeft een bijzonder talent om dingen te doorzien voordat ik zelf de connecties maakte. Susan benadert uitdaging vanuit verschillende creatieve invalshoeken en is altijd op zoek naar wat het beste past bij een persoon. Ze helpt om af te stemmen op wat je echt leuk vindt en wat echt bij je past. Dankzij deze samenwerking heb ik niet alleen meer klanten gekregen, maar ook een enorme boost in zelfvertrouwen ervaren. Ik ben als persoon gegroeid. Nu staat mijn bedrijfsfundament stevig en het drijft me elke dag om verder te gaan. Suus is absoluut down to earth en dat waardeer ik enorm. Programma cijfer: 8
Martijn van der Voort
Martijn van der Voort deafvalexpert.nl
Lees verder
Als ondernemer wilde ik mijn website opkrikken en mijn skills in content schrijven verbeteren. Ik heb mij aangemeld met een duidelijk doel voor ogen. Twijfels? Nauwelijks. Ik voelde gewoon dat ik in goede handen was, dus zei ik zonder aarzelen 'ja'. Mijn grootste eye-opener was hoe ik AI kon inzetten om samen met de adviezen van Susan goede content te schrijven. Het is nu zoveel makkelijker. Het programma Copy Revolution in 3 woorden? Topbegeleiding, passie, en een sterke community. Het resultaat? Rust in mijn hoofd en een roadmap voor actie. Ik ben blij dat ik deze stap heb gezet! Programma cijfer 9
Danielle Benes
Danielle Benesotenbateamcoaching.nl
Lees verder
Van een totale beginner die verdwaald was in zee van woorden tot iemand met een heldere visie en een krachtige online aanwezigheid - dat is het resultaat van de samenwerking met Susan. Ik zat vast, zonder idee hoe ik mezelf in de spotlight moest zetten, en ik wilde absoluut geen website vol vaktaal die mijn klanten niet zouden begrijpen. Het vinden van de juiste woorden leek een onoverkomelijk probleem, totdat ik Suus tegenkwam. De grootste verandering? Mijn denkwijze. Het was alsof er een schakelaar in mijn hoofd omging en ik begon te zien wat mijn klanten echt nodig hadden. Geen twijfel, geen aarzeling - vanaf het eerste moment voelde ik me begrepen door Susan. Less is more, minder vertellen, direct en met een vleugje humor. Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe website teksten. Bij Susan is het niet alleen maar even wat schrijven, het is een transformatie.
Lorenzo Homoet
Lorenzo Homoetimagebycolours.nl
Lees verder
Ik was aanvankelijk nieuwsgierig naar ChatGPT en wilde meer leren over deze innovatieve technologie. Daarnaast zocht ik naar een manier om mijn schrijfvaardigheden te verbeteren, vooral voor het creëren van teksten voor een nieuwe website. Ik stond voor een uitdaging waar ik alleen niet uitkwam. De lessen van Susan over AI/Chat GPT in combinatie met copywriting waren voor mij een echte eye-opener. Ik ontdekte hoe ik mijn boodschap op verschillende niveaus kon overbrengen en hoe ik effectief kon sturen om de juiste reacties te krijgen. Als ik drie belangrijke kenmerken van het programma Copy Revolution zou moeten noemen, dan zijn dat: helderheid en duidelijkheid, Susan is zeer vakkundig-deskundig, ze weet waar je het over heeft. Daarnaast heeft ze het vermogen om goed te luisteren en de essentie uit mijn input te filteren. Mijn schrijfvaardigheden zijn aanzienlijk verbeterd, waardoor ik gerichter en overtuigender kan communiceren en mijn boodschap kan overbrengen. Programma cijfer: 9
Previous
Volgende

Copy Community

Ontdek de kracht van onze live dagen met de community, waar je jezelf kunt onderdompelen in een groep veelzijdige, creatieve gepassioneerde ondernemers die precies weten welke uitdagingen jij tegenkomt. Dit is jouw kans om te groeien, zowel persoonlijk als professioneel. Laat je inspireren en grijp de mogelijkheid om boeiende nieuwe samenwerkingen aan te gaan.  

Alle live dagen worden gehouden bij SPROUTT Vianen. Een sfeervolle en hippe locatie aan de rand van Vianen, dicht bij de snelweg en gratis parkeren voor de deur.  Zodra je de deur uit stapt sta je meteen in de weilanden. Perfect om tijdens je lunchpauze even een frisse neus te halen en je hoofd leeg te maken in de natuur. 

Inclusief in het programma Copy Revolution

Resultaat:

Kortom, met dit programma stap je niet alleen in je eigen licht, je leert ook hoe je dat licht gebruikt om een onvergetelijke indruk te maken, diepe connecties te creëren en mensen te raken, en een bedrijf te bouwen dat zo echt is als jezelf.

Copy Revolution programma 6 maanden

Jouw investering 2500 euro of 425 euro per maand

Copy Revolution praktische informatie

Dit programma is uitermate geschikt voor veelzijdige ondernemers met een hoofd vol sprankelende ideeën, passies, en vaardigheden, die deze magische chaos willen temmen tot één kristalheldere boodschap. En dit willen vertalen naar overtuigende en onderscheidende teksten voor onder andere hun website, salespagina’s, e-mailfunnels, brochures, en social media content.

Voor de ondernemers die het lastig vinden om uit die eindeloze zee van informatie precies datgene te vissen wat aanslaat bij hun doelgroep. 

Je krijgt van mij, als copywriting expert, persoonlijke feedback op de teksten tijdens de copy calls en tijdens de terugkomdag. 

Wat veel van mijn klanten als grote meerwaarde ervaren, is dat ik persoonlijk bereikbaar ben. En dat vind ik ook belangrijk.  

In het programma zijn de live dagen gepland op locatie in Vianen (SPROUTT Vianen) waar we werken aan de groei van jouw bedrijf. Mijn ervaring is doordat we elkaar regelmatig zien er een waardevolle band wordt opgebouwd. 

Ik ben sinds het eerste uur een groot fan van AI. Uren heb ik sinds januari besteed aan het mij eigen maken van deze tool. Ik word inmiddels door instanties uitgenodigd om presentaties te geven waarin ik mijn visie deel over het inzetten van AI als copywriter. En dat is niet simpelweg teksten knippen en plakken vanuit ChatGPT direct naar je website of socials. Nope… mijn visie hierop is totaal anders. 

Ik deel met mijn klanten mijn kennis en de reis die ik hierin maak. Want eerlijk is eerlijk, deze digitale revolutie is niet meer weg te denken en verandert met de dag. (Zelfs per uur!)

Hoe komt dit terug in dit programma?

Ik laat je zien hoe je waardevolle informatie over jouw ideale klant uit AI haalt en hoe je de teksten laat controleren door de beste copywriters ter wereld.

Dit zijn technieken die verder gaan dan waar de meeste ondernemers, die nog in de beginnersmodus zitten, blijven hangen.

Ik ben eerlijk met je, ik vond die hele d en dt kwestie altijd lastig. Dus heb ik mezelf aangeleerd om met zo min mogelijk saaie hulpwerkwoorden en moeilijke woorden te schrijven. Ik houd het simpel en duidelijk.  

Ik ben een expert in het plat slaan van moeilijke materie naar de juiste woorden, dit is een skill waar veel ondernemers ontzettend veel moeite mee hebben.  

Als voormalig energetisch therapeut weet ik als geen ander wat de kracht van positieve woorden is. Dit is er al die jaren ingebleven. Ik weet precies welke woorden het onderbewuste van je lezers op een positieve manier prikkelen en met welke tekst jij een glimlach op hun gezicht tovert.

Mensen kopen bij jou om jouw energie en niet omdat jij keurige, saaie, perfect grammaticale teksten hebt geschreven.

Dat dus…

Daarnaast heb ik gewerkt als freelance copywriter en tonnen omgezet voor grote namen, zoals: Eelco de Boer, 365 dagen succesvol, Janos Art, Succes Trek Je Aan en vele andere kleinere zzp’ers met grote dromen en ambities. Ik ben aangesloten bij het expertteam van Meriam Slijkerman – High-End business coach –  als copywriter en AI specialist. 

Doe wat goed voor jou voelt, wil je jouw bedrijf een mindblowing upgrade geven en je bedrijf exclusiever te positioneren met slimme en overtuigende woorden. Zodat je ideale klanten de waarde beter ervaart en begrijpt en welke resultaten ze kunnen bereiken met jouw oplossing? Dan help ik je graag!

Ik begrijp dat tijd een kostbaar goed is, vooral voor ondernemers. Daarom is mijn programma zo ontworpen dat het maximale waarde biedt met een minimale tijdsinvestering. Tijdens de live dagen behandelen we alle materie zodat je thuis niet nog eens uren aan de slag hoeft. 

Dit programma is erop gericht je snel vooruit te helpen, met praktische stappen, templates en formats die eenvoudig te volgen en in te vullen zijn.

Met de live- & contentdagen werken we gericht en gefocust aan je bedrijf.

Maar het allerbelangrijkste is dat ik de tijd nodig heb om jou en je bedrijf te leren kennen, zodat we samen de beste teksten kunnen schrijven. Het ontrafelen van jouw verhaal en jouw boodschap is nu eenmaal geen quick fix en vereist een proces dat ook in je hoofd moet settelen. Maar hé, wat zijn die 6 maanden nu op al die tijd die je al kwijt bent met een vaag verhaal?