De online schrijftraining van Susan is echt een aanrader. Susan schrijft vanuit haar hart met humor waardoor het leuk is om te doen. De training is super praktisch met tips die echt werken. De templates gebruik ik regelmatig: super handig om inspiratie op te doen voor je tekst.

Barbara te Boekhortst – Power for Me 

Susan is een warm, relaxed en open persoon. Kritisch, bevlogen en zeer kundig als copywriter en coach. Altijd Happy met haar zeer waardevolle opmerkingen. Ook erg fijn om mee te sparren. Een Topper! 

Angeligene – thebridge.coach

“Ik heb door jou funnel afgelopen weekend weer een online workshop verkocht! Ik ben echt helemaal happy met jou schrijfkunsten!!!” 

Remko Beekman – Socialeangstcoach.nl

“Haar online training ‘Succes met woorden’ heeft zoveel praktische en bruikbare tips en templates die mij hebben geholpen om mijn doelgroep beter te raken met pittigere teksten op mijn salespages, social media posts en advertenties”

Roberto Gutierrez  – Conciencia Coaching – Stresscoaching & Burn-out begeleiding

“Haar uitleg is praktisch, simpel en zonder poespas. Ik heb leren schrijven in de taal van de lezer en daarbij lekker mezelf te blijven, I love it!” 

Angelique Piternella EOS Implementer – Share Team Support

“Susan leest ook ’tussen jouw regels door’. Binnen een paar tellen komt ze tot de kern. De kern van jouw tekst én van jouw ‘eigen-aardig-heid’. Het is precies de kern die je nodig hebt voor het schrijven van je eigen TOPteksten ‘met pit’”  

Mireille Veenhuis –  MerkwaardigVerschil.nl

Als energetisch coach is Susan wat mij betreft echt dé persoon die je innerlijke-spark zo weer heeft terug getoverd. Ze luistert naar je, voelt je enorm goed aan en komt héél snel tot de kern. Ze zoekt net zo lang tot je jouw golden-buzzer hebt (terug)gevonden, zodat je weer kan vlammen! Susan heeft óók een enorme gave om jou innerlijke vlam te vertalen naar beeldende en breinprikkelde woorden (copywriting). Dus echt twee vliegen in één klap. Dat vind ik zo enorm fijn aan Susan. Haar heerlijke intuïtieve, straight-forward en eerlijke aanpak. Iemand die het zweverige luchtig verwoord en absoluut geen geiten wollen sokken gevoel geeft. 

Mariska – TOPgemerkt.nl

“Susan is een ervaren tekstexpert. Met haar training zorgt ze voor een sterk fundament en legt ze concepten makkelijk uit aan zowel ervaren als ook minder ervaren schrijvers.”

Emile Ruig – Storytelling & Copywriter

Voor mijn allereerste website in 2009 heb ik een tekstschrijver ingehuurd om mijn teksten te maken. De website voelde voor mij afstandelijk, ik herkende mij er niet in. Tot 2018, mijn site ging op de schop en ik kwam in contact met Susan. Zij ging door mijn teksten en het eerste wat zij zei was, “deze tekst ben jij niet en met deze tekst verkoop je niks”, BAM leuke binnenkomer was dat, slik, en ik wist zij zegt wat ik al die tijd heb gevoeld. Heerlijk.

Susan heeft mij al coachend begeleid in het vinden van de teksten op mijn site, door middel van ongelooflijk veel vragen te stellen over wie ik ben, wie mijn klant is, wat ik verkoop en waarom ik dit verkoop, en nog een heleboel andere vragen.

Ivonne van Dis.nl 

“Door het traject “Succes met woorden” te volgen van Susan, ben ik gaan schrijven met meer lef en kracht. Mijn potentiële klant voelt die passie en weet meteen wie ik ben en wat ik voor hen doe.” 

Sandra (SAAR) – Businessorganiser.nl

“Super praktisch de modules in ‘Succes met Woorden’. Leuk, inspirerend en eenvoudig toe te passen én -niet onbelangrijk- je kan er echt je eigen kleur aangeven.” 

Nicolette – Karmozijn.nl

Ik heb veel van Susan geleerd op het gebied van Copywriting, maar die ‘hack’ om snel te leren schrijven en ook nog eens de juiste woorden op papier krijgen heeft alles voor mij veranderd!

Ferry Otter – FerryOtter.nl 

“Ik ben heel erg blij dat ik dit programma heb gekocht, want na urenlang staren naar een lege pagina, waar vervolgens niks op kwam te staan, was ik het zat. Ik heb geleerd met het online programma van Susan, hoe ik mijn ideale doelgroep kan benaderen en hen kan laten overgaan tot een aankoop.”

Yordi Walters – Waltermotivation.nl

Susan heeft het schrijven voor mij veel makkelijker gemaakt! Soms was ik echt aan het zwoegen en worstelen over een simpele tekst of blog. Nu pak ik de formules van Susan erbij, kijk welke het beste is en de woorden stromen van zelf. Het levert me meer tijd, betere teksten en een super tevreden gevoel op!

Nicolle Pannebakker

Susan is scherp, duidelijk, kritisch en dus precies wat je zoekt in een copywriter! Daarnaast heeft ze humor en is ze een warme en lieve dame die erg bevlogen is in haar werk. Ze heeft een passie voor woorden. Ze geeft mooie duidelijke tips die je direct door kunt voeren in je teksten. Ze weet me te raken door haar diepgang en haar bevlogenheid die je motiveert om het beste uit jezelf (en je teksten) te halen.

Anoek de Boer – CrazyCconnections.nl 

 
Mijn website kwam maar niet van de grond. 
Ik bleef notitieblokken volschrijven die vervolgens weer als prop papier in de prullenbak verdwenen.

Nadat ik in januari 2020 het programma: Succes met Woorden heb besteld bij Susan, snapte ik waarom het mij niet lukte. 

Dankzij alle templates, online leer omgeving en de live coachingcalls staat mijn website nu als een huis! 

 

Marion Koornneef – Hestur coaching