"Ooit heb ik het knap lastig gevonden mijn verhaal over de bühne te krijgen. Sinds ik mijn boodschap heb verhelderd en de juiste woorden eraan heb gegeven, heb ik meer succes."

Ontdek jouw onderscheidend vermogen en verkoop moeiteloos jouw exclusieve aanbod van 5, 10 of 20k - ik ben hier om gedreven ondernemers te helpen bij het vinden van een heldere en krachtige boodschap.

Als multifocused ondernemer pas ik niet in een hokje

Ik ben zoveel, net als jij. Ik help je op mijn manier jezelf en je bedrijf te laten groeien. Ik doe dit met mijn jarenlange kennis opgedaan in sales & marketing en als copywriter. 

Daarnaast tap ik eenvoudig in op de energie van mijn klanten en het universum om er razendsnel achter te komen waar jouw hart van in de fik gaat en hoe je jouw passie en talenten kunt vermarkten. 

Van mijn klanten krijg ik terug dat ik to-the-point vragen stel die de kern raken en waarmee je direct alle bullshit elimineert en dat ik mij goed kan verplaatsen in de doelgroep van mijn klanten, dat is iets wat ik met mijn jarenlange sales & marketingachtergrond heb ontwikkeld. 

Ik ben een razendsnelle denker, loop 10 stappen vooruit. Ik heb vaak briljante oplossing en ideeën die ander niet voor mogelijk hadden gehouden.

Ik zie bliksemsnel waar jou potentieel zit en breekt door je blinde vlekken heen. Ik fungeer voor veel van mijn klanten als motor achter hun bedrijf.

Ik geef ze een liefdevolle schop onder de kont, om dingen gedaan te krijgen en de resultaat te behalen waarvan ze dromen en hun innerlijke vuur weer laat branden.

"Het probleem is niet dat je niet weet wat je moet doen, maar dat je niet doet wat je allang weet."

Deep down van binnen weet jij allang wat je voelt en welke kant je op moet met jezelf en met je bedrijf, maar oh boy… hoe krijg je dit gevoel, dit ‘weten’, je strot uit en helder vertaalt op papier? I’ve got your back

Ik ben hier om jou te inspireren, mijn kennis en wijsheid met je te delen. Creatieve, out of de box, simpele en praktische oplossingen te bedenken, maar altijd met de focus op groei van jou en je bedrijf. 

Wil jij direct sparren en ontdekken hoe jij betere klanten aantrekt en je bedrijf laat groeien?

Change your words. change your world

Als coach is Susan wat mij betreft echt dé persoon die je innerlijke-spark zo weer heeft terug getoverd. Ze luistert naar je, voelt je enorm goed aan en komt héél snel tot de kern. Ze zoekt net zo lang tot je jouw golden-buzzer hebt (terug)gevonden, zodat je weer kan vlammen!

Dat vind ik zo enorm fijn aan Susan. Haar heerlijke intuïtieve, straight-forward en eerlijke aanpak. Iemand die het zweverige luchtig verwoord en absoluut geen geiten wollen sokken gevoel geeft. Susan geeft je zoveel concrete en praktische tips die je meteen kan toepassen.
Mariska Huijnen
Sales funnel expert

Nog een paar leuke feitjes... (random volgorde)