4-daagse GRATIS AI/ChatGPT training 13-16 mei 2024

Boost je business met woorden die werken

Moe van saaie en voorspelbare robotachtige AI content?

Wow, AI stormt het bedrijfsleven binnen en er is geen ontkomen meer aan!

Maar even tussen ons: de teksten die het produceert voor jouw content, je website of andere projecten daar word je niet blij van. 

En wat krijg je dan? Jij blijft zwoegen, verspilt bergen met tijd, voelt je totaal overweldigd door al die teksten en raakt verstrikt in een wirwar van wat je nu wèl of niet moet vertellen.

Iedere keer weer teleurgesteld te worden door teksten die jouw unieke stem niet weet te vangen.

En dat begrijp ik, de technologie is indrukwekkend, maar zonder de juiste begeleiding is het een ware uitdaging om content te creëren die echt binnenkomt en persoonlijk aanvoelt, dat probleem had ik ook. 

 

Stop met het verspillen van je kostbare tijd ...

Ik heb me anderhalf jaar lang ondergedompeld in de wondere wereld van AI. Ik had soms geen flauw idee van waar te starten, het was een rollercoaster van trial and error, opnieuw proberen. 

En dit is wat ik ontdekte. 

Ik ontdekte dat je prima teksten kunt schrijven met AI, er is echter geen AI app die standaard teksten levert die kan concurreren met het werk van een A-lijst copywriter. 

Voor het beste resultaat moet je de woordmachine creatief inzetten om onweerstaanbare en onderscheidende copy te schrijven die zich duidelijk onderscheidt van de massa.

En dat is wat ik je wil meegeven tijdens deze 4-daagse Boost je business met woorden die werken met sidekick AI 

Hi, ik ben Susan!

Ik geloof erin dat als je de kunst van de juiste prompts onder de knie hebt, helder hebt wie jouw ideale klant is en precies weet welke woorden je wel en niet gebruikt, je een boodschap kunt formuleren die niet alleen het hart raakt, maar ook wordt begrepen. 

En ja, dat levert je klanten op – dat is wat ik je wil leren.

Inmiddels heb ik al honderden ondernemers geholpen om AI/ChatGPT in te zetten voor teksten die echt verbinden en beter converteren, en word ik regelmatig gevraagd om mijn visie en methodes te delen op diverse podia.

Ik heb als freelancer gewerkt voor bekende namen zoals Eelco de Boer, Janosh en 365 dagensuccesvol.nl 

 

Stap moeiteloos in de wereld van nieuwe skills en catchy schrijftechnieken – je zult verbaasd zijn hoe eenvoudig het is!

Tijdens de 4-daagse training ontdek je hoe je met de juiste prompts je boodschap verheldert, weet welke woorden je moet kiezen om meer klanten aan te trekken waar jij dolgelukkig van wordt. 

DAG #1 - Bepaal met ChatGPT wie nu echt je ideale klant is

Krijg 10 doortastende vragen om voor eens en altijd je ideale klant glashelder te krijgen met behulp van ChatGPT

DAG #2 - Het grootste probleem waarom je conversies achterblijven

Hoe zorg je ervoor dat je lezers geraakt worden door jouw woorden, welke simpele aanpassingen zijn hiervoor nodig? Je krijgt money-making schrijftips en slimme breinweetjes om je lezers in beweging te krijgen. 

DAG #3 -Ontdek wat jouw unieke boodschap is

Wat is jouw boodschap die je de wereld in wilt slingeren? Dag 3 staat in het teken om jouw bedrijfsboodschap kristalhelder te krijgen met de Brand Blueprints Prompts die speciaal daarvoor ontwikkeld zijn.

Dag #4 Catchy content schrijven met AI/ChatGPT

Krijg een bewezen formule om in 7 stappen een verkooptekst te schrijven + meer dan 40 ChatGPT-tone of voices om unieke content te creëren die opvalt.

Enthousiaste reacties van vorige deelnemers

Ben je klaar met je 13-in-dozijn content en wil je het beste halen uit AI/Chat GPT?

Wil jij jezelf veel tijd besparen, ben je klaar met middelmatige content creëren en wil je niet achterblijven op de concurrentie? Pak dan nu de kans en doe helemaal GRATIS mee met deze 4-daagse training!

Ik weet hoe uitdagend het kan zijn als veelzijdige, creatieve ondernemer om je passie en visie helder te communiceren in de juiste woorden, zelfs als copywriter. Door deze waardevolle training gratis aan te bieden, hoop ik een vertrouwensband op te bouwen met gemotiveerde, veelzijdige ondernemers zoals jij.

 

Registreer je nu en krijg direct toegang tot deze exclusieve bonussen:

Het geheim om jouw dienst verkocht te krijgen

200+ powerwoorden om je teksten te transformeren

50+ hypnotiserende zinnen om je lezers te vangen

25 prompts om je bedrijf te laten groeien en je content te upgraden

5 stappen om de waardebeleving van jouw dienst te vergroten

Nog meer reacties ...

Voor wie is deze 4-daagse?

Nog even alles op een rijtje. Dit is wat je krijgt:

PS

Ik snap het helemaal als je je afvraagt of ChatGPT de missing link is in jouw content creatieproces. Misschien twijfel je of het echt de oplossing kan zijn om die vervelende schrijfblokkades te doorbreken?

Geen zorgen, ik neem je stap voor stap mee door mijn unieke methode die ervoor zorgt dat je teksten creëert waar je niet alleen blij mee bent, die niet 13 in een dozijn zijn, maar die ook je lezer raken.

Belangrijk om te weten

Zodra jij je hebt ingeschreven kom je op de bedankpagina met een link naar de online omgeving, deze link vind je ook terug in de mail die ik je gestuurd heb. 

Zodra jij je hebt aangemeld voor de online omgeving, heb je direct toegang tot alle bonussen en mijn meest waardevolle promptlijst. 

Deze korte cursus is voor de ondernemers die wel gebruik maken van ChatGTP maar niet tevreden zijn over de output. Ben je beginner, geen probleem ik heb een korte instructie video in de online omgeving zitten die je wegwijs maakt in ChatGPT.