VIP-dag

Meld je dan aan voor een exclusieve 1:1 strategiesessie en krijg in één dag jouw merkboodschap ‘spot on!’ 

Is voor jou to-the-point zijn en niet verzanden in allerlei details een grote uitdaging? 

Het vinden van de juiste woorden hoeft echt geen eeuwigheid te duren

Met slechts één VIP-sessie kun je – in 1 dag – duidelijkheid krijgen waar je al jaren naar op zoek bent.

Ben jij klaar om je bereik te vergroten en meer impact te maken, zodat je groeit met je bedrijf?

Volg deze stappen:

een

1. BOEK EEN GESPREK We bespreken wat jij nodig hebt en een datum die voor jou werkt.

twee

2. WE ONTWIKKELEN JOUW BOODSCHAP IN EÉN DAG We plannen een dag vrij om onverdeelde aandacht geven om je bedrijf te leren kennen en de woorden te schrijven die resoneren met jouw doelgroep.

drie

3. KRIJG WOORDEN DIE HET WERK VOOR JOU DOEN  & EEN ONELINER Ik werk ons gesprek uit en binnen 5 dagen ontvang je een vlotte heldere boodschap en een superaantrekkelijke Magische Marketing zin waarmee je meer leads en klanten aantrekt.

Wat mijn klanten zeggen

Susan is een erg openhartige en intuïtieve vrouw waarbij je je gelijk thuis voelt. Door met haar te sparren krijg je inzicht in de juiste woordkeus. Ook heb ik een duidelijk beeld gekregen van mijn ideale klant. Ze weet je te helpen om dicht bij de kern te komen, zodat je makkelijk je boodschap helder krijgt.
281909531_5271798236217080_273442584747360426_n
Joyce Meuwese
Videant.nl

Bonussen

1. Website Template t.w.v. 795 euro 

Template waarmee je de antwoorden in verwerkt en daarmee een eenvoudig winstgevende website pagina (home en/of salespagina) opmaakt. 

2. Feedback op je teksten

Je krijgt van mij feedback op je websiteteksten, zodat je weet dat je de juiste woorden inzet en hiermee moeiteloos meer ‘ja-tjes’ krijgt op je aanbod. 

Speciaal aanbod

 

Jouw investering 1495, —  excl. btw 

Heb je nog andere vragen of deze Exclusieve VIP-dag voor jou het juiste is op dit moment, maak dan even een belafspraak  dan adviseer ik je graag.

Deze Exclusieve VIP-dag is interessant voor jou als jij:

 

FAQ

We spreken om 09:30 uur af in mijn sfeervolle kantoor in Vianen. Nadat we kennis hebben gemaakt, jij een beetje geaard bent en koffie of thee hebben gedronken starten we om 10 uur.

In de ochtend werken we – full focus – aan het creëren van jouw heldere boodschap en vraag ik je het hemd van je lijf.

Ik vraag net zolang door tot ik voel dat we op het juiste pad zitten en je blinde vlekken hebben doorbroken. Ik zet zo nodig mijn energetische tools in om echte doorbraken te realiseren, mocht je helemaal vast komen te zitten. 

Tussen de middag genieten we van een uitgebreide lunch op de Golfbaan. Hier kunnen we even ons hoofd leegmaken en genieten van het landelijke uitzicht. 

Na de lunch vervolgen we onze sessie en ronden dit om 15:30 af. Na deze dag neem ik even de tijd om alles te laten landen en de puntjes op de I te zetten. Binnen 5 dagen ontvang je je glasheldere boodschap op 1 A4’tje per e-mail en ben je klaar om je boodschap op alle facetten door te voeren in je bedrijf. 

Probeer er alleen ook van een andere kant naar te kijken. Het kost je wat om deze investering te doen maar wat kost het je om het NIET te doen?

Hoeveel opdrachten wil je nog mislopen met een onduidelijke boodschap? 

Heb je vragen mail (susan@succesmetwoorden.nl) of bel me gerust. 

Jazeker, je kunt besluiten om zelf je teksten te gaan schrijven of dat ik ze voor je schrijf. 

Hier vind je alle informatie