Copy & AI workshop 15 december a.s.

Schrijf met sidekick AI onweerstaanbare content met een WOW-factor

Voor (missie)gedreven ondernemers die AI slim willen inzetten met woorden die onderscheidend zijn, je lezers raken en je kassa laten rinkelen.

workshop ai

words have power - use them smart

Bam, ineens was het daar, als een donderslag bij heldere hemel!

AI/ChatGPT de revolutionaire tool die jou leven en business een boost zou geven … 

Maar hier sta je dan, maanden verder, peinzend over die belofte. Je hoort overal over de wonderen van AI, toch voelt het voor jou alsof het tekortschiet. Je scrolt door enthousiaste verhalen online, probeert hier en daar een prompt en vraag je af: “Is dit alles?” 

Wist je dat sinds AI het bedrijfsleven is binnen gedenderd en iedereen het over ChatGPT heeft, er nog veel ondernemers zijn die geen flauw benul hebben van hoe je deze chatbot op de juiste manier gebruikt? 

Misschien ben jij ook wel zo iemand.

Ondanks de vloedgolf aan informatie over AI, zit jij nog vast in een beginnersbubbel, onzeker over wat echt werkt en geen idee hoe je topkwaliteit content produceert en beoordeeld op waarde. 

Gelukkig is er een oplossing …

Ontdek in onze Copy en AI Workshop hoe je uit de amateurhoek stapt

Stel je eens voor ...

  • Je een PLAN hebt en weet doen om je bestaande teksten om te toveren tot een ware magneetmachine.
  • Je content creëert die je energie geeft, onderscheidend is en het waardegevoel verhoogt van jouw diensten. 
  • Je de 10 copy-triggers prompts krijgt voor ChatGPT om content te schrijven die verkoopt. 

Wow… wat gaat er dan wel niet voor jouw bedrijf veranderen? Stapsgewijs leer je deze dag hoe je Chat GPT inzet om teksten te schrijven die je lezer raakt. 

"Susan weet waar ze het over heeft, een dikke aanrader als je jouw copy naar 'the next level' wilt tillen!" - John Bos

Voor wie is deze live workshop?

Dit is wat je krijgt:

Ha, ik ben Susan!

Als ervaren woordexpert ben ik dol op de werking van ons brein en hoe deze principes op een slimme manier in te zetten om jouw bedrijf te laten groeien. Ik geloof echt dat als je ontdekt hoe je overtuigende teksten kunt schrijven, je verbinding creëert, anderen helpt en hen tot actie aanzet.

En ja, dat levert je klanten op – dat is wat ik je wil leren.

Ik heb gewerkt voor bekende namen zoals Eelco de Boer, Janosh en 365 dagen succesvol. Ik heb jarenlang copywriting trainingen gegeven en honderden klanten feedback gegeven om hun teksten te verbeteren. Ik ben verbonden aan het expertteam van High-End businesscoach Meriam Slijkerman, waar ik mijn kennis deel over copy en AI. Als voormalig freelancer heb ik duizenden woorden geschreven voor vele kleinere zzp’ers met grote dromen. 

Nu help ik ondernemers met mijn waardevolle groeps- en 1-op-1 coachingprogramma’s, hun expertstatus te veroveren en hun autoriteit in de markt te vergroten met slimme en overtuigende woorden die echt weerspiegelen wie zij zijn en hen onderscheidend maken

Met deze kennis ga je naar huis:

Exclusieve Bonus

Krijg als bonus mijn top prompts die jouw teksten een boost geven, je communicatie versterken en voor geweldige resultaten zorgen.

Locatie & Data

Locatie Vianen: 15 december 10:00 - 16:00 uur.

De workshop wordt gehouden in het sfeervolle clubhuis van golfbaan De Kroonprins in Vianen. Met een prachtig uitzicht over de groenen banen, is dit een geweldige en inspirerende plek om aan je bedrijf te werken. Tussen de middag gaan we maximaal genieten we van een heerlijke lunch en is er de hele dag onbeperkt koffie, thee, water beschikbaar met lekkere kletskoeken. 

Veel ondernemers betalen duizenden euro's voor een ervaren copywriter om ijzersterke content te creëren.

Het is de brandstof die hun hele bedrijf financiert. 

Door deel te nemen aan deze Live Workshop krijg je een formule en de juiste tools in handen om een onderscheidende content te maken  met (slimme)woorden die je kassa laat rinkelen. 

Normaliter is de enige manier om toegang te krijgen tot deze tools en framework via mijn exclusieve coachingprogramma’s vanaf 2995 euro.

Investering in deze Live Workshop is €177,– (excl. btw) 

En ja ik weet het de prijs is – insane! – zeker voor de waarde die je krijgt en die is meer dan 1500 euro aan waarde en je voor dergelijke trainingsdagen 800 tot 1000 euro betaald! 

En ik ben eerlijk met je, ik deel prompts waar ik maanden aan heb gewerkt en uitvoerig getest zijn. Maar ik weet dat deze combinatie copywriting/breinschijven + het inzetten van  Chat GPT het beste is teksten te schrijven waarmee jij meer klanten kunt helpen die jou echt nodig hebben …  

 

Yes, I am in!

Enthousiaste reacties van deelnemers

Voordat ik aan deze ervaring begon, had ik geen idee hoe ik ChatGPT kon gebruiken zonder mijn eigen taalstijl te verliezen. Het meest waardevolle aspect was het werken met klantprofielen, een vaardigheid die ik verder wil ontwikkelen en toepassen. Ik ben van plan om ChatGPT intensiever te gebruiken voor het schrijven van mijn aanbiedingen en social media posts, en om verder te experimenteren met de mogelijkheden ervan. Ik geef deze leerzame dag een 8+. De geboden tools en de manier waarop ze me geholpen hebben om mijn aarzeling te overwinnen, waren zeer waardevol.
Geryanne Katerberg
Stijlburo
Wat een leuke vierdaagse. Het heeft me nieuwe mogelijkheden gegeven om meer vertrouwen te krijgen in het schrijven van mijn teksten op de website en social media. Ik vind dat je veel waarde levert, ondanks dat ik er niet live bij kon zijn. Om het in een paar dagen op te pakken was wat heftig maar ondanks dat hen ik er super blij mee.
arvid
Arvid de Windt
Motiverende Businessmentor
Ik was aanvankelijk onzeker over wat ik moest invoeren in ChatGPT, wat resulteerde in matige en algemene outputs. Echter, de de verdiepende vragen en diverse invalshoeken, hielp me om dichter bij mijn eigen verhaal te komen. Verbazingwekkend genoeg kreeg ik na de workshop direct zin om aan mijn teksten te werken, wat vrij uitzonderlijk is voor iemand die beter denkt te kunnen praten dan schrijven. Ik vond de workshop zeer waardevol en leerzaam. Cijfer: 9
Roella Vermeiren
Focus Assistant
Mijn website teksten komen nu zoveel beter binnen en zijn echt sterker geworden. Ik ben er super blij mee want ik verwacht hier veel meer succes mee te krijgen. Daarnaast kan ik nu ineens teksten veel beter beoordelen op hun kracht en zie ik duidelijker wat ze nodig hebben om te overtuigen. Voorheen dacht ik dat ik dit al redelijk goed kon, maar als ik nu oude teksten terugzie dan valt er nog veel in te halen. dit te volgen. Ik vind dat elke ondernemer dit nodig heeft.
download
Francis Liesting
Doelstreffende websites
Ik hoorde Susan voor het eerst in een podcast en toen dacht ik direct daar moet ik iets mee. Dat past 100% bij mij. Mijn website moest beter en daar was ik al mee begonnen maar ja, je schrijfstijl verandert niet. Dus dit kwam precies op het goede moment. De training zet gewoon even alles op een rijtje met wat potentiële klanten triggert en daarnaast fantastische ChatGPT prompts die zorgen voor prima teksten. Ik heb dit deels al gedaan voor de start van de training en ik zie nu al dat mijn SEO score gestegen is, het aantal zoekwoorden hoger is en het aantal bezoeken op de website stijgt. Ik ben er blij mee!
Frank van Africa Wildlife Safaris
Susan is duidelijk, concreet en voorziet in handige voorbeeldzinnen waar je direct mee aan de slag kunt. Haar eerlijkheid maakt het extra behulpzaam. Eén van de belangrijkste inzichten was, dat het stellen van goede vragen aan Chat GPT waardevolle informatie oplevert zonder mijn autonomie te verliezen. Ongelofelijk wat er allemaal mogelijk is. Susan laat het meteen zien, zodat je ook echt een voorbeeld hebt, zonder technische kennis! Ik heb er vertrouwen in, dat ik met behulp van alle tips zelf in staat ben om betere teksten te schrijven, zonder dat me dit enorm veel tijd en energie kost. Het heeft mij enorm veel nieuwe inspiratie gegeven en daardoor heb ik (voor het eerst) echt zin om met mijn teksten aan de gang te gaan. Nu heb ik een waardevol stappenplan! Het heeft me echt geholpen om overtuigende teksten te schrijven.
Marije Krajenbrink
GewichtsbeheersingNU.nl