Copy & AI workshop 01 maart a.s.

Schrijf met sidekick
Chat GPT onweerstaanbare content met een WOW-factor

Voor (missie)gedreven ondernemers die Chat GPT slim willen inzetten met woorden die onderscheidend zijn, je lezers raken en je kassa laten rinkelen.

workshop Chat gpt

words have power - use them smart

Bam, ineens was het daar, als een donderslag bij heldere hemel!

AI/ChatGPT de revolutionaire tool die jouw leven en business een boost zou geven … 

Maar hier sta je dan, maanden verder, peinzend over die belofte. Je hoort overal over de wonderen van AI, toch voelt het voor jou alsof het tekortschiet. Je scrolt door enthousiaste verhalen online, probeert hier en daar een prompt en vraag je af: “Is dit alles?” 

Wist je dat sinds AI het bedrijfsleven is binnen gedenderd en iedereen het over ChatGPT heeft, er nog veel ondernemers zijn die geen flauw benul hebben van hoe je deze chatbot op de juiste manier gebruikt? 

Misschien ben jij ook wel zo iemand.

Ondanks de vloedgolf aan informatie over AI, zit jij nog vast in een beginnersbubbel, onzeker over wat echt werkt en geen idee hoe je topkwaliteit content produceert en beoordeeld op waarde. 

Gelukkig is er een oplossing …

Stel je voor ...

Wow… wat gaat er dan wel niet voor jouw bedrijf veranderen? 

Stapsgewijs leer je deze dag hoe je Chat GPT inzet om teksten te schrijven die je lezers raken. 

"Susan weet waar ze het over heeft, een dikke aanrader als je jouw copy naar 'the next level' wilt tillen!" - John Bos

Voor wie workshop?

Dit is wat je krijgt:

Deze live workshop  helpt je (bestaande)teksten nog verder te verbeteren. Ik wil je uitnodigen om mee te doen. Je weet al hoe waardevol AI kan zijn, en dit is je kans om die kennis te verdiepen.

Dit is wat je leert en krijgt:  

 • Ideale klant formule, 10 doortastende vragen om voor eens en altijd je ideale klant glashelder te krijgen.
 • 25 + mindblowing prompts om je bestaande teksten sterk te verbeteren en je bedrijf te laten groeien.
 • Je krijgt money-making schrijftips en slimme breinweetjes om slim te schrijven.
 • Hoe je in 7 stappen de waardebeleving van jouw aanbod verhoogd, zodat je meer verkoopt. (bonus)
 • De 5 emoties die niet in je tekst mogen ontbreken om je de kassa laten rinkelen – ka-chinggg! (bonus)
 • Wat het grootste probleem bij ondernemers waarom je conversies achterblijven. 
 • Waarom je lezers afhaken en hoe je dit kunt veranderen. 
 • Een bewezen formule om in 8 stappen een verkooptekst te schrijven. 
 • 40+ ChatGPT tone of voices om onderscheidend content te creëren. (bonus)
 • Brand Blueprints Prompts – voor het ontwikkelen en verfijnen van je kernboodschap. (bonus)
 • Netwerken met gelijkgestemde ondernemers 

Ha, ik ben Susan!

Als ervaren woordexpert ben ik dol op de werking van ons brein en hoe deze principes op een slimme manier in te zetten om jouw bedrijf te laten groeien. Ik geloof echt dat als je ontdekt hoe je overtuigende teksten kunt schrijven, je verbinding creëert, anderen helpt en hen tot actie aanzet.

En ja, dat levert je klanten op – dat is wat ik je wil leren.

Ik heb gewerkt voor bekende namen zoals Eelco de Boer, Janosh en 365 dagen succesvol. Ik heb jarenlang copywriting trainingen gegeven en honderden klanten feedback gegeven om hun teksten te verbeteren. Ik ben verbonden aan het expertteam van High-End businesscoach Meriam Slijkerman, waar ik mijn kennis deel over copy en AI. Als voormalig freelancer heb ik duizenden woorden geschreven voor vele kleinere zzp’ers met grote dromen. 

Nu help ik ondernemers met mijn waardevolle groeps- en 1-op-1 coachingprogramma’s, hun expertstatus te veroveren en hun autoriteit in de markt te vergroten met slimme en overtuigende woorden die echt weerspiegelen wie zij zijn en hen onderscheidend maken

Met deze kennis ga je naar huis:

Locatie & Data

Locatie Vianen: 01 maart a.s. 10:00 - 16:00 uur.

De workshop wordt gehouden in het sfeervolle clubhuis van golfbaan De Kroonprins in Vianen. Met een prachtig uitzicht over de groenen banen, is dit een geweldige en inspirerende plek om aan je bedrijf te werken. Tussen de middag gaan we maximaal genieten we van een heerlijke lunch en is er de hele dag onbeperkt koffie, thee, water beschikbaar met lekkere kletskoeken. 

Veel ondernemers betalen duizenden euro's voor een ervaren copywriter om ijzersterke content te creëren.

Het is de brandstof die hun hele bedrijf financiert. 

Door deel te nemen aan deze Live Workshop krijg je een formule en de juiste tools in handen om een onderscheidende content te maken  met (slimme)woorden die je kassa laat rinkelen. 

Normaliter is de enige manier om toegang te krijgen tot deze tools en framework via mijn exclusieve coachingprogramma’s vanaf 2995 euro.

Investering in deze Live Workshop is €177,– 

(excl. btw) 

En ja ik weet het de prijs is – insane! – zeker voor de waarde die je krijgt en die is meer dan 1500 euro aan waarde en je voor dergelijke trainingsdagen 800 tot 1000 euro betaald! 

En ik ben eerlijk met je, ik deel prompts waar ik maanden aan heb gewerkt en uitvoerig getest zijn. Maar ik weet dat deze combinatie copywriting/breinschijven + het inzetten van  Chat GPT het beste is teksten te schrijven waarmee jij meer klanten kunt helpen die jou echt nodig hebben …  

 

Yes, I am in!

Bonussen

200+ powerwoorden om je teksten te transformeren

50+ hypnotiserende zinnen om je lezers te vangen

25 prompts om je bedrijf te laten groeien en je content te upgraden

Enthousiaste reacties van deelnemers

Voordat ik aan deze ervaring begon, had ik geen idee hoe ik ChatGPT kon gebruiken zonder mijn eigen taalstijl te verliezen. Het meest waardevolle aspect was het werken met klantprofielen, een vaardigheid die ik verder wil ontwikkelen en toepassen. Ik ben van plan om ChatGPT intensiever te gebruiken voor het schrijven van mijn aanbiedingen en social media posts, en om verder te experimenteren met de mogelijkheden ervan. Ik geef deze leerzame dag een 8+. De geboden tools en de manier waarop ze me geholpen hebben om mijn aarzeling te overwinnen, waren zeer waardevol.
Geryanne Katerberg
Stijlburo
Ik was aanvankelijk onzeker over wat ik moest invoeren in ChatGPT, wat resulteerde in matige en algemene outputs. Echter, de de verdiepende vragen en diverse invalshoeken, hielp me om dichter bij mijn eigen verhaal te komen. Verbazingwekkend genoeg kreeg ik na de workshop direct zin om aan mijn teksten te werken, wat vrij uitzonderlijk is voor iemand die beter denkt te kunnen praten dan schrijven. Ik vond de workshop zeer waardevol en leerzaam. Cijfer: 9
Roella Vermeiren
Focus Assistant
Mijn website teksten komen nu zoveel beter binnen en zijn echt sterker geworden. Ik ben er super blij mee want ik verwacht hier veel meer succes mee te krijgen. Daarnaast kan ik nu ineens teksten veel beter beoordelen op hun kracht en zie ik duidelijker wat ze nodig hebben om te overtuigen. Voorheen dacht ik dat ik dit al redelijk goed kon, maar als ik nu oude teksten terugzie dan valt er nog veel in te halen. dit te volgen. Ik vind dat elke ondernemer dit nodig heeft.
download
Francis Liesting
Doelstreffende websites
Mijn website was echt toe aan een nieuwe upgrade! Dankzij de Chat GPT lessen van Susan, zijn mijn teksten nu herkenbaar geschreven voor mijn doelgroep en sluiten ze helemaal aan bij de tone of voice van mijn bedrijf. Er is veel meer verbinding met mijn doelgroep ontstaan, waardoor mijn diensten ook veel beter overtuigen. Susan heeft me hele concrete en succesvolle tools aangereikt waarmee ik direct aan de slag ben gegaan om van mijn website een klantmagneet te maken.
download (4)
Jiska Wind
costacupping.com
Ik hoorde Susan voor het eerst in een podcast en toen dacht ik direct daar moet ik iets mee. Dat past 100% bij mij. Mijn website moest beter en daar was ik al mee begonnen maar ja, je schrijfstijl verandert niet. Dus dit kwam precies op het goede moment. De training zet gewoon even alles op een rijtje met wat potentiële klanten triggert en daarnaast fantastische ChatGPT prompts die zorgen voor prima teksten. Ik heb dit deels al gedaan voor de start van de training en ik zie nu al dat mijn SEO score gestegen is, het aantal zoekwoorden hoger is en het aantal bezoeken op de website stijgt. Ik ben er blij mee!
Frank van Africa Wildlife Safaris
Susan is duidelijk, concreet en voorziet in handige voorbeeldzinnen waar je direct mee aan de slag kunt. Haar eerlijkheid maakt het extra behulpzaam. Eén van de belangrijkste inzichten was, dat het stellen van goede vragen aan Chat GPT waardevolle informatie oplevert zonder mijn autonomie te verliezen. Ongelofelijk wat er allemaal mogelijk is. Susan laat het meteen zien, zodat je ook echt een voorbeeld hebt, zonder technische kennis! Ik heb er vertrouwen in, dat ik met behulp van alle tips zelf in staat ben om betere teksten te schrijven, zonder dat me dit enorm veel tijd en energie kost. Het heeft mij enorm veel nieuwe inspiratie gegeven en daardoor heb ik (voor het eerst) echt zin om met mijn teksten aan de gang te gaan. Nu heb ik een waardevol stappenplan! Het heeft me echt geholpen om overtuigende teksten te schrijven.
Marije Krajenbrink
GewichtsbeheersingNU.nl

PS

Ik snap het helemaal als je je afvraagt of ChatGPT de missing link is in jouw content creatieproces. Misschien twijfel je of het echt de oplossing kan zijn om die vervelende schrijfblokkades te doorbreken?

Geen zorgen, ik neem je stap voor stap mee door mijn unieke methode die ervoor zorgt dat je teksten creëert waar je niet alleen blij mee bent, die niet 13 in een dozijn zijn, maar die ook je lezer raken.